Εκτός έδρας αποστολές για τους «αιώνιους» στην 33η μέρα της Euroleague

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή σήμερα Τρίτη (24/3) για την 33η αγωνιστική της Euroleague, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να συγκρούεται με την εξαιρετική φέτος Βαλένθια.

Η αναμέτρηση Βαλένθια-Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν το διπλό που θα τους φέρει πολύ κοντά στην εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Με ρεκόρ 22-11, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιγουράρει στη δεύτερη θέση και θέλει να ξεφύγει από την ισπανική ομάδα (20-12), η οποία είχε επικρατήσει των ερυθρόλευκων στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τζόσεφ, Λαρεντζάκη, Νετζήπογλου και Φαλ, ταξιδεύοντας στην Ισπανία με 13 παίκτες. Λίγο πριν την αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του Νιλικίνα. Την ίδια ώρα η Βαλένθια έχει αμφίβολο τον ηγέτη της, Μοντέρο και τον Τέιλορ.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, δίνει ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Dubai BC, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία του τριφυλλιού προς τα πλέι οφ της Euroleague.

Η αποψινή αναμέτρηση (20:30, Novasports 4) για την 33η αγωνιστική της Euroleague είναι ακόμα ένας “τελικός” για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, για να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη ενόψει των πλέι οφ.

Το καλό νέο για τους πράσινους είναι ότι ο αγώνας θα γίνει ουσιαστικά εντός έδρας, αφού λόγω του πολέμου στο Ιράν, η Dubai BC δεν αγωνίζεται πλέoν στη φυσική της έδρα αλλά στη Βοσνία και συγκεκριμένα στη Sarajevo Arena (επίσημα γνωστή και ως Mirza Delibašić Hall).

Στα αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Καλαϊτζάκης και Τολιόπουλος, ενώ όπως εξήγησε ο Εργκίν Αταμάν, ο Ρισόν Χολμς δεν υπολογίζεται πλέον και είναι εκτός ομάδας. Αντίθετα, παρών στη δωδεκάδα δηλώνει ο Μάριους Γκριγκόνις.

Από την πλευρά της, η Dubai BC θέλει να πάρει μία σπουδαία νίκη για την είσοδο στα πλέι ιν, έχοντας ρεκόρ 17-15, την ώρα που οι πράσινοι βρίσκονται στο 18-14.

Οι διαιτητές που όρισε η Euroleague να βρεθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Γάλλος Μεχντί Ντιφαλά, ο Λιθουανός Αρτούρας Σούκις και ο Τσέχος Ρόμπερτ Βικλίκι.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

Τρίτη 24 Μαρτίου

19:30 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενέρμπαχτσε
20:00 Μονακό-Αρμάνι Μιλάνο
20:00 Ζάλγκιρις Κάουνας-Μπάγερν Μονάχου
20:30 Dubai Basketball-Παναθηναϊκός
21:30 Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές
21:30 Βαλένθια-Ολυμπιακός
21:45 Παρτίζαν-Βιλερμπάν
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Χάποελ Τελ Αβίβ

Τετάρτη 25 Μαρτίου

21:30 Μπασκόνια-Ερυθρός Αστέρας

Τρίτη 31 Μαρτίου

21:45 Βίρτους Μπολόνια-Παρί

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.