Εκτός Ολυμπιακών η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης λόγω κορωνοϊού!

Έμεινε με τη χαρά η Βολιώτισσα Έλενα Φραγκάκη

Η ατυχία και ο κορωνοϊός δεν λένε ν’ αφήσουν ήσυχη την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, μέλος της οποίας αποτελεί και η Βολιώτισσα Έλενα Φραγκάκη, καθώς καταγράφονται τρία νέα κρούσματα σε μέλη της ομάδας που αυτομάτως την θέτουν εκτός Αγώνων!

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε και μετά το κρούσμα που είχε καταγραφεί σε συνοδό της αποστολής. Η ΕΟΕ επισημαίνει ότι και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας καθώς και ότι η συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

«Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης. Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δυστυχώς λοιπόν η Έλενα Φραγκάκη και οι συναθλήτριές της έμειναν με τη χαρά της συμμετοχής, χωρίς τελικά να έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο…

Δεν μπορεί να το πιστέψει…

«Δεν έχω πραγματικά λόγια. Πάει η Ολυμπιάδα…» ήταν το σχόλιο που έκανε στο «Magnesiasports» η Έλενα Φραγκάκη, με τη Βολιώτισσα κολυμβήτρια να προσπαθεί κι αυτή να διαχειριστεί την εξέλιξη που κρατά την ίδια και τις συναθλήτριές της εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

Ωστόσο αξίζει να επισημανθεί ότι η Φραγκάκη δεν νοσεί και δεν συμπεριλαμβάνεται στα καταγεγραμμένα κρούσματα. Όμως λόγω στενής επαφής με τα επιβεβαιωμένα περιστατικά νόσησης μεταφέρθηκε κι αυτή σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Συγχρόνως, και οι γονείς της Έλενας προσπαθούν να διαχειριστούν την όλη κατάσταση, κάνοντας λόγο τουλάχιστον για μεγάλη ατυχία που βρίσκει την ομάδα, η οποία αναγκαστικά καλείται πλέον να στοχεύσει αποκλειστικά και μόνο στην πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι, αδυνατώντας πλέον να πάρουν μέρος στα προκριματικά του τεχνικού ομαδικού που είναι προγραμματισμένα για την ερχόμενη Παρασκευή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.