Eκτός πλάνων Ολυμπιακού Βόλου ο Κούλπας λόγω… Δικαστικής Αστυνομίας!

Απώλεια για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει μπαράζ ανόδου

Οι επαγγελματικές και εν γένει οι προσωπικές υποχρεώσεις παικτών στερούν έναν ακόμη παίκτη από τον φετινό Ολυμπιακό Βόλου, με τον Αποστόλη Κούλπα να είναι εκτός πλάνων, λόγω της ένταξής του στη νεοσύστατη Δικαστική Αστυνομία!

Ο Λαρισαίος (με καταγωγή από την Καρδίτσα) αμυντικός ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, και η απουσία του από τις υποχρεώσεις της ομάδας στα μπαράζ δημιουργεί προβληματισμό και πονοκέφαλο στο τεχνικό επιτελείο. Ωστόσο προέκυψε η ένταξή του στη Δικαστική Αστυνομία και ήδη βρίσκεται στην Κομοτηνή, για να ακολουθήσει το σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να ολοκληρώσει στις 18 Ιουνίου. Οπότε δεν προλαβαίνει τα μπαράζ, αλλά είναι κατανοητό ότι δεν μπορούσε ν’ αφήσει και την ευκαιρία της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων έχασε και τον Μπάμπη Πετράκο στη διάρκεια της χρονιάς, ενώ λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων δεν είχε σε κάμποσα παιχνίδια διαθέσιμο τον Δημήτρη Τασιούλη, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να είναι μέλος της «ερυθρόλευκης» αποστολής στα παιχνίδια που ακολουθούν…

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.