Εκτόξευση στα έσοδα του Τσιτσιπά

Το 2018 δεν αποδεικνύεται μια εξαιρετική χρονιά μόνο ως προς την παγκόσμια καταξίωση του Στέφανου Τσιτσιπά, μα είναι ανάλογα καλό και για τα οικονομικά του.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νούμερο 16 στην κατάταξη της ATP, ξεκίνησε την… απόσβεση της πολυδάπανης «επένδυσης» που έκανε η οικογένειά του για να τον στηρίξει στα πρώτα βήματά του, καθώς οι θυσίες των γονιών του Στέφανου ήταν πολλές.

Όπως αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα, πάντως, είχαν αντίκρισμα και άρχισαν να αποδίδουν, αφού μόνο για φέτος ο ταλαντούχος τενίστας υπολογίζεται ότι έχει αποκομίσει όφελος μεγαλύτερο των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, μετέχοντας σε 29 τουρνουά.

Ένας απολογισμός που τον φέρνει στη 13η θέση της άτυπης αυτής κατάταξης και μπροστά από μεγάλα ονόματα του τένις, αν υπολογιστούν μόνο τα έσοδα από τις διοργανώσεις και όχι από τις χορηγίες.

Να σημειωθεί ότι ο Ντιμιτρόφ έχει κερδίσει ως τώρα 1,7 εκ. δολάρια, ενώ πολύ πιο πίσω ακολουθούν οι Γκασκέ (1,3 εκ.), Μονφίς (1.2 εκ.) και Κύργιος (1,1 εκ.).

Πρώτος είναι ο Τζόκοβιτς με έσοδα 10,6 εκατομμύρια δολάρια και έπονται Ναδάλ και Φέντερερ με 8,6 και 6,2 εκατομμύρια, αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.