Ελεύθερος ο Χολέβας, διαφορά στο οικονομικό με τρεις

Ένας-ένας οι παίκτες του περσινού ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου συναντιούνται με το αφεντικό της ομάδας, όπως προέκυψε από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση, Παναγιώτη Μποτσιβάλη, στο ξενοδοχείο Valis και ακούν τις προτάσεις του έμπειρου παράγοντα, που δείχνει τουλάχιστον στις πρώτες του επαφές ότι θέλει να ακολουθήσει πιο σφιχτή οικονομική πολιτική, συνδυάζοντας αυτό το στοιχείο ωστόσο με τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, αφού, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, μοναδικός στόχος θα είναι η άνοδος κι αν δεν τα καταφέρει, θα αποσυρθεί από τα διοικητικά.

Ένας από τους παίκτες, με τον οποίο οριστικοποιήθηκε ότι δε θα συνεχίσει να είναι μέλος των ερυθρόλευκων και τη νέα περίοδο, είναι ο Χρήστος Χολέβας. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, που πήγε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στον Ολυμπιακό Β. και κατέγραψε 9 συμμετοχές μετά τις 10 στο πρώτο εξάμηνο με τον Απόλλωνα Λάρισας, δεν τα βρήκε με τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου και συμφωνήθηκε να μείνει ελεύθερος και πως, όταν βρει νέα ομάδα, ο Ολυμπιακός Β. θα του δώσει το δελτίο του. Έτσι λοιπόν, ο Βολιώτης στόπερ ψάχνει από σήμερα για ομάδα.

Από κει και πέρα, τρεις ποδοσφαιριστές που ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό τη σεζόν που τελείωσε, οι Αλέκος Αναστασίου, Γρηγόρης Ευθυμιάδης και Λόρι Κέρι, επίσης δεν τα βρήκαν στην πρώτη επαφή με τον κ. Μποτσιβάλη, αλλά η υπόθεσή τους παραμένει ανοιχτή. Εξάλλου, είναι φυσικό σε μία διαπραγμάτευση μεταξύ διοίκησης και παικτών είναι φυσικό να μην προκύπτει πάντα συμφωνία με τη μία.

Όπως βγαίνει προς τα έξω από το περιβάλλον των ποδοσφαιριστών, οι απαιτήσεις τους για τη νέα σεζόν είναι λογικές (η διοίκηση βεβαίως που πληρώνει, δικαιούται να έχει τη δική της άποψη) και θέλουν συν τοις άλλοις να υπάρξει και μία διευθέτηση, η οποία θα τους ικανοποιεί, για το υπόλοιπο των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν από την περσινή περίοδο.

Αναμφίβολα και οι τρεις προαναφερθέντες είναι ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους -κι όχι μόνο βέβαια σ’ αυτούς- μπορεί να χτίσει ο Ολυμπιακός Β. την ομάδα της περιόδου 2017-18 και μάλιστα οι δύο είναι και Βολιώτες. Ο 27χρονος Αλέκος Αναστασίου, αν και ξεκινούσε πολλές φορές από τον πάγκο (17 φορές συγκεκριμένα), τίμησε με το παραπάνω την ερυθρόλευκη φανέλα, κάνοντας 27 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 5 γκολ, ενώ ο συνομήλικός του, Λόρι Κέρι, έδειξε προς το τέλος του πρωταθλήματος ποιος είναι με 12 εμφανίσεις και 3 τέρματα, έχοντας έρθει στον Βόλο στις αρχές Φεβρουαρίου. Όσο για τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη ικανοποίησε κι αυτός με 27 παιχνίδια (τα 16 ως βασικός) και τρία τέρματα και δείχνοντας ηγετικές ικανότητες.

Σε ό,τι αφορά άλλους ποδοσφαιριστές, που ανήκουν στην κατηγορία των πιο έμπειρων, ο Οικονόμου φέρεται να είναι πιο κοντά στην έξοδο, όπως και οι Πότσι (δέχθηκε πρόταση από τη Ροδο) και Ζώνας, ενώ αναμονή υπάρχει για τους Κώστα Φλίγκο και Βαγγέλη Στουρνάρα, οι υποθέσεις των οποίων θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.