Ελλάς Σύρου-Μαρκό σήμερα (24/8) για το Κύπελλο Ελλάδος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το τελευταίο εισιτήριο για τη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας κρίνεται σήμερα (24/8, 17:30) στην Ερμούπολη, εκεί όπου η Ελλάς Σύρου υποδέχεται τη Μαρκό σε μονό παιχνίδι, το οποίο σε περίπτωση ισοπαλίας θα οδηγηθεί απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Ελλάς Σύρου έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με πέρυσι, καθώς κράτησε μόλις επτά ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, ενώ προχώρησε και σε αλλαγή προπονητή με την πρόσληψη του Θανάση Στάικου.

Από την άλλη πλευρά, στον πάγκο της Μαρκό διατηρήθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο περσινός κορμός έμεινε σε μεγάλο βαθμό και η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με σημαντικότερη κίνηση την απόκτηση του Ελ Αραμπί.

Οι 15 σίγουρες ομάδες της League Phase που περιμένουν τη νικήτρια του σημερινού αγώνα είναι οι: ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Άρης, ΝΠΣ Βόλος, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Νέστος Χρυσούπολης, Κηφισιά, Καλαμάτα, Πανσερραϊκός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.