Εν αναμονή μεταγραφικών ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό Βόλου

Επιστροφή για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στις προπονήσεις την Τετάρτη (2/1) μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε η τεχνική ηγεσία την τελευταία μέρα του 2018 και την Πρωτοχρονιά. Άπαντες οι ερυθρόλευκοι, εκτός φυσικά των Σάββα και Διβανέ, ήταν παρόντες στην πρώτη προπόνηση του 2019, με την οποία μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού, που είναι και ένα από τα πιο κρίσιμα του πρωταθλήματος.

Φυσικά το βλέμμα εκτός από τα αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι είναι στραμμένο και στο μεταγραφικό, εκεί όπου ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση δύο μεταγραφών. Η επικείμενη ενίσχυση δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής κάποια αποχώρηση, με το ρόστερ της ομάδας να παραμένει το ίδιο.

Μ’ αυτό το ρόστερ όλα δείχνουν ότι θα αντιμετωπίσει και τον Αλμυρό την Κυριακή το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη, ανεξάρτητα αν μέχρι την προσεχή Κυριακή υπάρξει επισημοποίηση κάποιας κίνησης. Πάντως στον Ολυμπιακό Βόλου διά στόματος Ευριπίδη Τσιμπανάκου έχουν προϊδεάσει τον κόσμο της ομάδας για το τι μπορεί να περιμένει, αφού ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων τόνισε πρόσφατα ότι όσοι έρθουν θα είναι γνώστες των συνθηκών πρωταθλητισμού, σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, που θα «κουμπώσουν» αμέσως στο υπόλοιπο ρόστερ.

Παράλληλα, στόχος των διοικούντων είναι να φέρουν ποδοσφαιριστές, που θα έχουν την προοπτική να μείνουν και τη νέα σεζόν στη μεγαλύτερη κατηγορία, όπου όλοι ελπίζουν ότι θα αγωνίζεται η ομάδα, κι όχι φυσικά να φύγουν μέσα σε λίγους μήνες. Στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό και η λογική της ενίσχυσης είναι να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το κάτι επιπλέον.

Εξάλλου, υπάρχει ήδη ένας βασικός κορμός, πάνω στον οποίον επένδυσαν οι άνθρωποι της ομάδας και βγάζει μέχρι στιγμής ασπροπρόσωπους άπαντες. Αυτός ο κορμός αποτελείται κατά πρώτο λόγο από τους Λεάντρο, Οικονομόπουλο, Μπουτζίκο, Λώττα, Ναζίμ, που έχουν κάνει το δώδεκα στα δώδεκα στο πρωτάθλημα, και τους Σερτζίνιο, Ζγκούρη και Φλίγκο, που έχουν δώσει το παρών σε 11 παιχνίδια. Οι προαναφερθέντες παίκτες έχουν πετύχει τα 32 από τα 35 γκολ του Ολυμπιακού στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα, υπάρχουν κι άλλοι δύο παίκτες, που έχουν κάνει το 12 στα 12, οι Κόλα και Σκοπελίτης, αλλά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ μία από τις βασικές επιλογές του Περικλή Αμανατίδη αποτελεί μέχρι στιγμής και ο Στάθης Ρόκας με 10 συμμετοχές.

Επίσης, αναμένεται να αποτελέσει μία καινούρια «μεταγραφή» και ο Βασίλης Σαχινίδης, που έπαιξε πολύ λίγο λόγω τραυματισμού στον πρώτο γύρο (τέσσερις ματς με 260 λεπτά συμμετοχής) και πλέον υγιής και έχοντας σκοράρει και το πρώτο του γκολ επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, θα ξαναγίνει ο ηγέτης της επιθετικής γραμμής.

Η επόμενη τετράδα αγώνων είναι από τις πιο δύσκολες για το βολιώτικο συγκρότημα, καθώς έχουν να δώσουν τρία ματς εκτός έδρας με Αλμυρό, Μετέωρα και Πιερικό, ενώ στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου φιλοξενούν τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Επομένως, γνωρίζοντας όλοι τη δύσκολη αρχή μέσα στο 2019 είναι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.