Ένα ακόμη υπέροχο ταξίδι για την ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Β.

Η ακαδημία της Νίκης Β. στις κερκίδες του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Ένα υπέροχο ταξίδι το διήμερο 2-3/1 έκανε η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Β. στην Αθήνα με πολλές εμπειρίες για τους νεαρούς αθλητές τόσο αγωνιστικές από τα φιλικά που έδωσαν με τα τμήματα υποδομών του Α.Σ. Πέρα και την Eurohoops Academy όσο και από την παρακολούθηση του αγώνα της Euroleague Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσέ στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:

«Το ταξίδι ξεκίνησε την Πέμπτη 2/1/2020 στις 8:00 από το Κλειστό της Νέας Ιωνίας, για τα τμήματα Εφηβικό, Παιδικό και Παμπαίδες της Νίκης Βόλου.

Στις 11:15 η αποστολή σταμάτησε για μεσημεριανό γεύμα στο Olympus Plaza στο Σχηματάρι.

Η αποστολή έφτασε στις 13:00 το μεσημέρι στην Αθήνα και το πρώτο φιλικό παιχνίδι έγινε στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο με τον Α.Σ. ΠΕΡΑ Αθηνών.

Στη συνέχεια, η αποστολή μετέβη σε ξενοδοχείο στην Καστέλα του Πειραιά για ξεκούραση και βραδινό γεύμα.

Το ίδιο βράδυ οι αθλητές της Νίκης Βόλου παρακολούθησαν το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Euroleague μεταξύ Ολυμπιακού Πειραιώς και Φενέρμπαχτσε, ένα παιχνίδι που έμεινε στην Ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς σε αυτό ο μεγάλος αστέρας του Ελληνικού μπάσκετ, ο Βασίλης Σπανούλης, έγινε ο κορυφαίος σκόρερ του θεσμού της Euroleague.

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε με πρωινό στο ξενοδοχείο και περίπατο στο Κέντρο Πολιτισμού “Σταύρος Νιάρχος”!

Ακολούθησαν το μεσημέρι τα φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας μπάσκετ των Παπαλουκά-Διαμαντίδη Eurohoops Academy.

Κάπως έτσι έφτασε στο τέλος του ένα υπέροχο ταξίδι με πολλές αγωνιστικές παραστάσεις, με πολλές μπασκετικές εικόνες και με πολλές αναμνήσεις. Την αποστολή στην Αθήνα συνόδεψαν οι έφοροι των τμημάτων υποδομής Δημήτρης Μανώλης, Μάνθος Μπάντελης, ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής Χαράλαμπος Τουτουντζόγλου, το μέλος της Διοικούσας επιτροπής Κώστας Παναγιώτου και  οι προπονητές Βασίλης Γιωτόπουλος και Ανδρέας Τσιριγωτάκης.

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές της Νίκης Βόλου, για την άψογη αγωνιστική και εξωαγωνιστική τους παρουσία καθώς και την ομάδα Μπάσκετ του Α.Σ. ΠΕΡΑ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο-καθηγητή Πανεπιστημίου Μιχάλη Αναστασιάδη, τους προπονητές Γκαναβία Παναγιώτη, Φέρτη Ηλία και Θεοδόση Χολέβα.

Επίσης την ακαδημία μπάσκετ Eurohoops Academy και συγκεκριμένα τον υπεύθυνο ακαδημιών Κωνσταντίνο Σταμάτη και τους προπονητές Κακογιάννη Φίλιππο, Λιβιτσάνο Ραφαήλ, Κατσάφαρο Γιώργο και Παπαϊωάννου Ευριπίδη.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Λεπενιώτη Νίκο και στην κα. Γιοβάνοβιτς Πένυ για την εξυπηρέτηση με τα εισιτήρια του αγώνα καθώς και στον οδηγό του πούλμαν μας κ. Καλεσόπουλο Δημήτρη και του πρακτορείου Magnis Travel Services».

Στις εγκαταστάσεις της Eurohoops Academy

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.