Ένας ακόμη τελικός την Κυριακή για τον ΓΣ Αλμυρού

Φάση από τον αγώνα Ποταμιά-Γ.Σ. Αλμυρού (πηγή:evrytaniasport.blogspot.com/)

Έστω και οριακά ήρθε η νίκη για τον ΓΣ Αλμυρού την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Αταλάντη, οπότε η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται με αρκετές αξιώσεις για το σύνολο του Αλέξανδρου Κούρτογλου. Για να έχει όμως αντίκρισμα η νίκη της περασμένη Κυριακής θα πρέπει να παρθεί το θετικό αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου την ερχόμενη αγωνιστική, που παίζει το… τελευταίο του χαρτί για την επίτευξη του ίδιου στόχου με τον ΓΣ Αλμυρού.

Τελικός λοιπόν και για τις δύο ομάδες ο μεταξύ τους αγώνας για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με τον ΓΣ Αλμυρού να έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Ζαφειρίδη και Δερμιτζάκη λόγω καρτών, ενώ από την άλλη επιστρέφουν και υπολογίζονται κανονικά οι Αγιασιώτης και Στογιανίδης.

Τα μέλη της ομάδας του Αλμυρού δεν έχουν εύκολο έργο πάντως και αυτό το ξέρουν καλά. «Οι αντίπαλοί μας θέλουν να διατηρήσουν τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχουν για να διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία. Θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο δύσκολες εξόδους που έχουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Από την άλλη, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση το θέμα της παραμονής εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να παλέψουμε για τα αποτελέσματα που θέλουμε» δήλωσε στο «Magnesiasports» ο προπονητής του ΓΣΑ, Αλέξανδρος Κούρτογλου.

Η προετοιμασία του Αλμυρού ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σάββατο και από εκεί και πέρα ο τεχνικός της ομάδας θα γνωρίζει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του, θέλοντας για μία ακόμη αγωνιστική να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.