Ενας στους… τρεις θα αποκτηθεί στη Νίκη

Μία μεταγραφή ψηλού θέλει να ολοκληρώσει η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης και γίνονται συζητήσεις με τρεις παίκτες, εκ των οποίων ο ένας είναι ξένος (σ.σ. κοινοτικός). Ενας από τους τρεις εκτιμάται ότι τελικά θα ενταχθεί στην ομάδα, που δεν έχει τα οικονομικά περιθώρια να κινηθεί και για δεύτερο παίκτη, όπως έχει δικαίωμα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η οποία τελειώνει στις 15/1/24.

Εξάλλου και μόνο ότι λύθηκε το διοικητικό πρόβλημα με την ανάληψη ηγετικού ρόλου από τον Γιώργο Τάκη και πληρώθηκαν άπαντες στο τμήμα μπάσκετ, που δεν είχε μέλλον διαφορετικά, είναι πολύ σημαντικό.

Κατά τα λοιπά οι μπασκετμπολίστες της Νίκης υπό την επίβλεψη και της γυμνάστριας Χάϊδως Καραπτσιά, κρατήθηκαν σε φόρμα τις μέρες των Χριστουγέννων, αλλά στις τελευταίες προπονήσεις απουσίαζε λόγω ίωσης ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, ο οποίος πλέον είναι υγιής.

Σε αγωνιστικό επίπεδο όλοι γνωρίζουν στο κυανόλευκο στρατόπεδο ότι έρχεται ένας πολύ δύσκολος Ιανουάριος, με τρία εκτός έδρας ματς (κατά σειρά με τον ισόβαθμο στο 3-6 Εθνικό Πειριαώς, τα Τρίκαλα Basket στην έναρξη του β’ γύρου και με ΝΕΟ Ληξουρίου) και ένα εντός με τον Εθνικό Λιβαδειάς, που έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και ισχυροποιείται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.