Ένατο χρυσό μετάλλιο για τον Κεχαγιά φέτος

Ο Κεχαγιάς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο Kick boxing στα δύο στυλ πλήρους επαφής που έλαβε μέρος, Κ1 και Low στα 80 κιλά ανδρών, κατακτώντας με σχετική άνεση την πρώτη θέση, στα προκριματικά κυπέλλου Βορείου Ελλάδος της Ε.Σ.ΚΙ.Β.Ε. που έγινε στην Έδεσσα στις 25 του μηνός.

Με τη νίκη αυτή ο Βολιώτης αθλητής θα μπορέσει να συμμετάσχει στα τελικά του πανελλήνιου κυπέλλου του Νοεμβρίου, προσπαθώντας μάλιστα να υπερασπιστεί και την περσινή κατάκτηση του τίτλου.

Στους αγώνες, ο Κεχαγιάς παρουσιάστηκε απέναντι σε κάθε αντίπαλο χωρίς να υποτιμήσει κανέναν, για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων, αλλά απόλυτα σοβαρός έχοντας ένα σταθερό γρήγορο ρυθμό με περίτεχνες ενέργειες κυρίως των λακτισμάτων που τον έκανε να υπερέχει κατά πολύ έναντι των αντιπάλων του, με αποτέλεσμα να σημειώσει καθαρά σημεία και εύκολες νίκες.

Ο Κεχαγιάς αγωνίστηκε σε δύο στυλ: στο Κ1 με δύο νίκες πήρε το χρυσό και στο Low με τρεις νίκες κατέκτησε επίσης το χρυσό. Να σημειωθεί ότι για φέτος ο Κεχαγιάς κατακτά το 9ο χρυσό μετάλλιο σε ισάριθμες συμμετοχές και παραμένει αήττητος σε 25 συνεχόμενες αναμετρήσεις .

Στους άλλους αθλητές στο στυλ semi contact: στα 50κ οι Σοφία Δούρα και Μαρία Μπάκα, στα 55κ η Βάσω Κυριαζή, στα 70κ ο Μίχος Αντώνης, αν και προσπάθησαν πολύ να κάνουν μία νίκη και να πάρουν την πρόκριση, δεν τα κατάφεραν τελικά και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού.

Οι προπονητές Νικόλαος Πελνίδης και Κωσταντίνος Μανιάρης δίνουν τα συγχαρητήριά τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι αθλητές και ειδικά για τις επιτυχίες του Κεχαγιά Ανδρέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.