Ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα Νίκη-Απόλλων Πόντου

Γιατί το ματς Κυπέλλου με τον Αρη ορίζεται για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Για τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ορίστηκε το παιχνίδι της Νίκης με τον Απόλλωνα Πόντου για τη 18η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Super League 2, με τους κυανόλευκους να έχουν χθες ματς για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ωστόσο είναι προγραμματισμένα την επόμενη εβδομάδα και τα πρώτα παιχνίδια στα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια (σ.σ. το πρώτο ματς Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ έγινε) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες.

Το οριστικό πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά η Νίκη δεν μπορεί να παίξει με τον Άρη την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, καθώς ο Άρης έχει αγώνα το Σάββατο 27/1 στην Καισαριανή με την Κηφισιά.

Έτσι λοιπόν το παιχνίδι της Νίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης (η ρεβάνς θα γίνει στο Πανθεσσαλικό) μπορεί να διεξαχθεί μόνο Τετάρτη 24 του μηνός και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports (σ.σ. απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ) ορίστηκε για την Τετάρτη 24/1 στις 18.00 στο Κλεάνθης Βικελίδης και η ρεβάνς την Τρίτη 30/1 στο Πανθεσσαλικό.

Σ’ αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας Νίκη-Απόλλων Πόντου την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο αναβολής του, που θα ζητήσει και από τη μεριά της η ΠΑΕ Νίκη.

Να σημειωθεί, επειδή ακούστηκε ως φήμη, ότι η Σούπερ Λιγκ 2 δεν μπορεί να ορίσει σήμερα Παρασκευή παιχνίδι για μεθαύριο Κυριακή, αλλάζοντας την αρχική ημερομηνία ορισμού και πηγαίνοντας το ματς Νίκη-Απόλλων Πόντου μία μέρα πίσω.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.