Ενισχυμένος με Δημηνά κόντρα σε Πιερικό ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Γ.Σ. Αλμυρού απέκτησε τον Δημήτρη Δημηνά, που επιστρέφει στην ομάδα, με την οποία πέρσι κατέγραψε 21 συμμετοχές, προσφέροντας μία ακόμη πολύ καλή λύση στον Στέλιο Αρσένο. Το καλοκαίρι ο 20χρονος κεντρικός χαφ, κυρίως με ανασταλτικές αρμοδιότητες, είχε γυρίσει στον ΝΠΣ Βόλος, έκανε προετοιμασία με τους κυανέρυθρους και έπαιξε σε φιλικά, οπότε είναι έτοιμος και θα μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Απόντες στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι ο Κόκκας, που χάνει τη χρονιά, ο Ρακής (προσαγωγοί), ο Δημόπουλος (κοιλιακοί-προσαγωγοί), ο Νικογιάννης (ανέτοιμος), ο Ντόντα (δεν έχει το δελτίο του), ενώ ο τερματοφύλακας Χαρχαλάκης δύσκολα  θα μπει στην αποστολή λόγω ενόχλησης στους προσαγωγούς.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού θα παλέψει το παιχνίδι χωρίς κανένα άγχος, αφού η διαφορά του Πιερικού με τις υπόλοιπες ομάδες είναι μεγάλη. Η ψυχολογία είναι καλή μετά το πρώτο τρίποντο κόντρα στον Οικονόμο και υπάρχει η πίστη για μία τουλάχιστον καλή εμφάνιση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.