Ενισχύθηκε με Γαρυφαλλόπουλο ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος, γνωστός από το πέρασμά του από τη Νίκη Βόλου (αλλά και από ΑΕΛ, Παναρκαδικό, Αστέρα Τρίπολης, Πανθηραϊκό, Απόλλωνα Λάρισας και Σέλλανα, που ήταν η τελευταία του ομάδα) αποτελεί το νέο μέλος στο ρόστερ του Γ.Σ. Αλμυρού,τον οποίον αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό επιθετικά. Ο γεννημένος στις 06/06/1995 στράικερ προπονείται με την ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου και οι διοικούντες έστειλαν σήμερα Παρασκευή (10/1) το δελτίο μεταβολών στην ΕΠΟ και περιμένουν το απόγευμα να εκδοθεί το δελτίο του. Το ίδιο έχει συμβεί και με τον νεοαποκτηθέντα 27χρονο Αλβανό τερματοφύλακα Λάμιον Λέτσο, που έχει αγωνιστεί σε Τράχωνες, Κυανού Αστέρα, Τρίγλα Ραφήνας, Ιωνικό, Εργοτέλης, Αήττητο Σπάτων, Αστέρα Αμαλιάδας και Λευκίμμη. 

Αντίθετα βγήκαν τα δελτία των Ηλιόπουλου και Ζαφειρίδη, οι οποίοι υπολογίζονται κανονικά για το ματς κόντρα στον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη, όπου στόχος είναι αποκλειστικά το διπλό και αν αυτό έρθει, τότε θα ξεπεράσει κατά έναν βαθμό την ομάδα της Τσαριτσάνης. 

Σε ό,τι αφορά τον Βαγενά είναι δύσκολο να βγει το δελτίο του σήμερα, αφού οι διαδικασίες είναι λίγο πιο χρονοβόρες, καθώς ήταν επαγγελματίας στον Απόλλωνα Λάρισας. Για το κυριακάτικο παιχνίδι να σημειωθεί ότι τιμωρημένος είναι ο Αγιασιώτης. Τιμωρημένοι από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης είναι οι Δραγατσίκης και Νούσιας. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.