Ενοχλήσεις για Κόκα και Σέττο στον Ολυμπιακό Βόλου

Σε δύο… “γκρουπ” προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (28/2) ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους βασικούς ποδοσφαιριστές και τις “ρεζέρβες” να ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα, λόγω του φιλανθρωπικού τουρνουά για την Κιβωτό του Κόσμου.

Σε αυτό αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στο ενεργητικό τους, με τον Λάκη Μπακάλη να τους δίνει την ευκαιρία τουλάχιστον απέναντι στην Εθνική Ενόπλων να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό, έστω και σε αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας. Με αυτόν τον τρόπο, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων θέλει να κρατά όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ σε αγωνιστική “εγρήγορση”, καθώς το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν είναι πολύ μεγάλο κι είναι πιθανό κάθε παίκτης να χρειαστεί, ανά πάσα στιγμή.

Αυτό, φυσικά, εξαρτάται από τις απουσίες, λόγω τραυματισμών ή τιμωριών. Κι είναι αλήθεια πως τέτοια προβλήματα προκύπτουν συχνά στον Ολυμπιακό, τις τελευταίες εβδομάδες. Σε ό,τι αφορά τους Λούγκο και Καμπλιώνη, είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση και προπονούνται σε “φουλ” ρυθμούς, όντας πολύ πιο έτοιμοι να προσφέρουν αυτά που μπορούν στον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος. Πλέον, όμως, ο κ. Μπακάλης κι οι συνεργάτες του έχουν μία ανησυχία για τους Δήμο Κόκα και Σέττο.

Αρχικά, ο νεαρός μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στην προθέρμανση της αναμέτρησης κόντρα στη Νίκη, την περασμένη Κυριακή, αποκομίζοντας μία μικρή θλάση στα πλευρά. Αυτό το πρόβλημα, όμως, δεν κατέστη δυνατό να τον αφήσει εκτός αγώνα, αγωνιζόμενος καθ’ όλη τη διάρκειά του. Το αποτέλεσμα αυτού ήταν ο ποδοσφαιριστής να έχει προπονηθεί μόλις μία φορά κατά την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς τη Δευτέρα αλλά και στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης, ακολούθησε θεραπεία.

Τα πράγματα φαίνεται πως είναι λίγο καλύτερα για τον Δημήτρη Σέττο. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε χτυπήσει στο ματς με την Θήβα, πριν περίπου δύο εβδομάδες, επίσης στα πλευρά, χάνοντας πολλές προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά, η βελτίωση της κατάστασής του ήταν ραγδαία, κάτι που επέτρεψε στον κ. Μπακάλη να τον πάρει στην αποστολή για το ματς κόντρα στη Νίκη και να τον χρησιμοποιήσει για περίπου είκοσι λεπτά. Αυτήν την εβδομάδα προπονείται κανονικά, αλλά οι μικροενοχλήσεις στο σημείο που τραυματίστηκε δεν τον έχουν εγκαταλείψει ακόμα, με το πρόβλημα να συνεχίζει να υφίσταται.

Οι εκτιμήσεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού λένε, βέβαια, πως οι δύο ποδοσφαιριστές δύσκολα θα χάσουν την αναμέτρηση του Σαββάτου, κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.