Εντάχθηκε στον Πύρασο ο Διαμαντόπουλος, κοντά σε Γαλανόπουλο και Μπέικο

O Διαμαντόπουλος

Ο Μάρκος Διαμαντόπουλος, 24χρονος αριστερός μπακ-χαφ, που ήταν πέρσι στον Ολυμπιακό Βόλου και φέτος στον Α.Ο. Χανιώτης στη Γ’ Εθνική, με τον οποίον έλυσε τη συνεργασία του στις 23/12, εντάχθηκε στον Πύρασο, κάνοντας χθες Τρίτη (16/1) και προπόνηση με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου.

Μάλιστα, ο Πύρασος είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση των Γιώργου Γαλανόπουλου και Νίκου Μπέικου, που έπαιζαν στον Μαγνησιακό και είναι πιθανόν σήμερα να κάνουν κι αυτοί την πρώτη τους προπόνηση.

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όσον αφορά την πρώτη θέση, ωστόσο υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου, στο οποίο επίσης οι Αγχιαλίτες θέλουν τη διάκριση, γι’ αυτό και φροντίζουν να δυναμώσουν.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, η ομάδα του Πυράσου-διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές- συγκεντρώθηκε σε παραλιακή καφετέρια της Νέας Αγχιάλου για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Καρναβατλόγλου ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία, κάθε επιτυχία για την ομάδα μας στους αγωνιστικούς χώρους και ζήτησε από όλους να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση, τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο να τιμούν την ιστορική φανέλα του Πυράσου μας, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της φετινής σεζόν. Τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά και κέρδισαν δώρα ήταν οι νεαροί παίκτες του συλλόγου Γκαραβέλας, Τσιάρας, Μαντζαβίνος!

Ακόμη, για ακόμη μία χρονιά, ο Πύρασος τιμά την παράδοση ετών με την καθιερωμένη έκδοση του ημερολογίου. Το ημερολόγιο 2024 κυκλοφόρησε και όποιος θέλει μπορεί να το προμηθευτεί από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή στα γραφεία του συλλόγου.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.