Ενταση στο τέλος του αγώνα Ιάσων-Τοξότης Β’

Μεγάλη ένταση επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα Ιάσων Α.Μ.-Τοξότης Β’, αφού παίκτης από τον πάγκο των γηπεδούχων, μόλις σφύριξε τη λήξη ο διαιτητής Κίττος του φώναξε “τι σφυρίξεις, ρε π…γιε” και δικαίως πήρε την κόκκινη.

Ο διαιτητής κάτι είπε στη συνέχεια στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κι αυτό προκάλεσε την έκρηξη του προπονητή του Ιάσονα Α.Μ., Νίκου Τζιόλα, ο οποίος είπε στον ρέφερι: “Του έδωσες την κόκκινη, τέλος. Γιατί του πουλάς τσαμπουκά”;

Αυτό δεν ήταν το μόνο “μέτωπο”, αφού ταυτόχρονα υπήρξε εκνευρισμός μπροστά στον πάγκο του Τοξότη Β’ που μετατράπηκε σε σύρραξη, αλλά όλα έληξαν μετά από λίγα λεπτά.

Ο Ιάσων, που ζήτησε και τρία πέναλτι, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ζητά να μην οριστεί ξανά ο Κίττος στα παιχνίδια του, για τον οποίον καταγγέλλει τα εξής: “Το αν δεν δόθηκαν τρία πέναλτι υπέρ μας είναι κάτι το οποίο μας αφήνει παγερά αδιάφορους, καθώς οι φάσεις δεν γυρνάνε πίσω, ακόμα και ο “άρχοντας” του αγώνα είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει λάθος. Αλλά δεν θα δεχτούμε οποιαδήποτε συμπεριφορά (ειρωνική-μαγκιάς) ειδικά από τον αρμόδιο της διεξαγωγής του αγώνα.

Η κίνηση του προς τον παίκτη μας μετά τη λήξη του αγώνα και αφού πρώτα ορθά τον είχε αποβάλει δεν τον τιμάει, μόνο τον εκθέτει. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, εκτός μόνο αν μας καλέσει η Ένωση.
Επειδή η μόνη τιμωρία θα είναι προς την ομάδα μας και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι εμείς, ζητάμε το πιο απλό και αυτονόητο να μην οριστεί ξανά ο κ. Κιττος σε αγώνα της ομάδας μας.
Ας κάνει αυτοκριτική ο ίδιος για τη συμπεριφορά του”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.