Έντεκα αθλητές του Νικόμαχου στα  κλιμάκια Βορείου Ελλάδος

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος Τάε Κβον Ντο Νικόμαχος Βόλου αναφέρεται:

«Με έναν αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα της πόλης αλλά και του συλλόγου, ήρθε η διαδικασία συγκρότησης των κλιμακίων Βορείου Ελλάδος. Έντεκα αθλητές του συλλόγου θα είναι μέλη για το 2024 και προπονητής κλιμακίων παραμένει ο προπονητής του συλλόγου Τόρης Δημήτριος.

Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης ανάμεσα σε 110 σωματεία της Βορείου Ελλάδος στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, η χαρά, η υπερηφάνεια για όλα τα παιδιά που θα είναι και μέλη κλιμακίων είναι πολύ μεγάλη.

Αναλυτικά οι αθλητές κλιμακίων του Νικόμαχου για το 2024 είναι:

ΤΟΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ κατηγορίες Ανδρών

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ κατηγορίες Ανδρών

ΦΡΑΔΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ κατηγορίες Ανδρών

ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ κατηγορία Νεανίδων

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ κατηγορία Παίδων

ΣΑΝΙΔΑ ΣΟΝΙΑ  κατηγορία κορασίδων

ΜΠΑΝΤΗ ΑΡΤΕΜΙΣ  κατηγορία κορασίδων

ΦΡΑΔΕΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ  κατηγορία παίδων

ΧΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  κατηγορία παίδων

ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΣΟΦΙΑ κατηγορία κορασίδων

ΤΡΑΓΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ κατηγορία Παγκορασίδων

Τα μέλη των κλιμακίων θα προμηθευτούν δωρεάν από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος μπουφάν, φόρμες, σάκους, μπλουζάκια και επίσης θα τους ανακοινωθεί και σε ποιες διοργανώσεις θα αγωνιστούν με πλήρη οικονομική και οργανωτική κάλυψη από  την Ένωση.

Το προπονητικό team του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις προσπάθειές τους και τονίζει ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και περισσότεροι αθλητές στα κλιμάκια.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους προπονητές του συλλόγου Τόρη Δημήτριο, Τόρη Παύλο και Βογιατζή Αγγελική και εύχεται στους αθλητές διαρκή άνοδο, υγεία και επιτυχίες.

Η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη είμαστε 1ος σύλλογος στη Βόρεια Ελλάδα σε παίδες- κορασίδες και έχουμε βάλει τους περισσότερους αθλητές από κάθε άλλο σωματείο στη Βόρεια Ελλάδα στα κλιμάκια σε σύνολο 110 σωματείων».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.