Ενθουσιασμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Εθνική και Eurobasket!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προσεχή παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket και έκανε ειδική αναφορά στους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η κάμερα του Eurobasket βρέθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, τον προπονητή της Εθνικής μπάσκετ, Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και τον παίκτη της Γαλανόλευκης, Κώστα Παπανικολάου (οι οποίοι του παρουσίασαν το επίσημο τρόπαιο του Eurobasket 2022).

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, σχετικά με την πορεία που θα έχει η Εθνική Ελλάδας στο προσεχές Eurobasket, ανέφερε ότι οι Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης ενέπνευσαν τη γενιά του, αναφέρθηκε στον παγκόσμιο αντίκτυπο που έχει το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά δεν παρέλειψε να τονίζει ότι το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα.

«Είμαι ενθουσιασμένος για το EuroBasket, νομίζω πως έχουμε μια καλή ομάδα και ο κόσμος είναι πολύ παθιασμένος για την εθνική μας ομάδα. Η γενιά μου είχε εμπνευστεί από τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, φυσικά τώρα έχουμε τον Γιάννη που είναι παγκόσμιος πρεσβευτής του αθλήματος, όμως το μπάσκετ είναι ομαδικό, δεν αφορά τον κάθε παίκτη ξεχωριστά» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.