ΕΟΣ Βόλου: Διακρίσεις στον Παρνασσό

Σημαντικές ήταν οι επιτυχίες που σημείωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου, που συμμετείχαν στο πανελλήνιο αγώνα κυπέλου Ανδρών, Γυναικών και ΑΓΕΝ, που έγινε στο Παρνασσό 27-29/03/23, υπό την αιγίδα της ΕΟΧΑ σημειώνοντας απόλυτη επιτυχία, και με τον σύλλογο να κάνει λόγο για μεγάλες στιγμές!

Όπως σημειώνουν σε διαδικτυακή ανάρτηση οι εκπρόσωποι του συλλόγου, το υψηλό επίπεδο αθλητών και ανταγωνισμού, ήταν για άλλη μια χρονιά βασικό χαρακτηριστικό των αγώνων.

Συγκεκριμένα οι αθλήτριες και αθλητές του ΕΟΣ Βόλου κατετάγησαν ως εξής:

Μένια Τσιόβολου: 1η, χρυσό μετάλλιο και κύπελλο στο Σλάλομ Γυναικών- 1η, χρυσό μετάλλιο και κύπελλο στο Γιγαντιαίο Σλάλομ Γυναικών.

Ευριδίκη Δημητρώφ: 1η, χρυσό μετάλλιο και κύπελλο στο Σλάλομ Κ21- 1η, χρυσό μετάλλιο και κύπελλο στο Γιγαντιαίο Σλάλομ U21

Άννα Ασβεστά: 3η, χάλκινο μετάλλιο στο Σλάλομ Κ18.

Μαρινίτα Καλτσογιάννη: 1η, χρυσό μετάλλιο στο Σλάλομ Γυναικών.

Ρεγγίνα Καλτσογιάννη: 4η στο Σλάλομ Γυναικών-4η στο Γιγαντιαίο Σλάλομ Κ18

Αποστόλης Βουγιούκας: 1ος, χρυσό μετάλλιο και κύπελλο στο Σλάλομ Κ18- 1ος, χρυσό μετάλλιο και κύπελλο στο Γιγαντιαίο Σλάλομ Κ18

Βασίλης Παπακρίβος: 3ος, χάλκινο μετάλλιο στο Σλάλομ Κ18

Νίκος Χρήστου: 7ος στο Σλάλομ Κ18-5ος στο Γιγανταίο Σλάλομ Κ18

«Ο πολυνίκης τα προηγούμενα χρόνια, Δημήτρης Ασβεστάς δεν κατάφερε να τερματίσει μιας και προέρχεται από τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να δείξει της πραγματικές του δυνατότητες. Συγχαρητήρια σε όλους! Για άλλη μια χρονιά μας κάνατε περήφανους» καταλήγει ο σύλλογος στη διαδικτυακή δημοσίευσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.