Έπαιξε φιλικά στη Λάρισα η ακαδημία του Αιολικού και παρακολούθησε αγώνα Α1

Οι παίκτες της ακαδημίας του Αιολικού στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας για τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Προμηθέα Πατρών

Ο Αιολικός, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεκίνησε για το αγωνιστικό του έτος 2019-20 τις εξορμήσεις του και σε πόλεις εκτός Βόλου, με σκοπό την αποκόμιση αγωνιστικών εμπειριών των αθλητών του.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ήταν προσκεκλημένος για επίσημα φιλικά παιχνίδια από τον Σπάρτακο Λάρισας, τον Αστέρα Λάρισας και τον Αμπελώνα.

Τρία αγωνιστικά τμήματα του Αιολικού Βόλου αγωνίστηκαν, το εφηβικό με την ομάδα του Αμπελώνα, το παιδικό με τον Αστέρα Λάρισας και τέλος οι γεννηθέντες το 2008 με την αντίστοιχη ομάδα του Σπάρτακου.

Στη συνέχεια όλη η αποστολή παρακολούθησε τον αγώνα της Α1 Λάρισα-Προμηθέας Πατρών. Το Δ.Σ. του Αιολικού ευχαριστεί τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Λάρισα κ. Γκαμπέτα Άρη όπως και τον κ. Άρη Αργυρούλη για τη δυνατότητα που έδωσαν στους αθλητές του συλλόγου να είναι παρόντες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 και να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Επίσης ο Αιολικός ευχαριστεί για τη φιλοξενία τους υπεύθυνους των υποδομών του Σπάρτακου, του Αστέρα και του Αμπελώνα, Ηλία Καλέτσιο, Σπύρο Βενέτη, Κώστα Μπαζάκη και Θεοδωρόπουλο Βάιο, καθώς και τους συνοδούς προπονητές του συλλόγου, Σαμαρά Αντώνη, Μάνο Αντώνη και Τραγουδάρα Αντώνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.