Επανέρχεται ο Μιράντα στο ματς με την ΑΕΚ Β’

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης, αφού σήμερα Τετάρτη στην εμβόλιμη αγωνιστική είχε ρεπό

Η ισοπαλία στο ματς ΑΕΚ Β’-Μακεδονικός, που αποτελούν και τους δύο επόμενους αντιπάλους της Νίκης στον Βόλο, έφερε τους κυανόλευκους στην πέμπτη και τελευταία θέση, προσωρινά όπως όλοι ελπίζουν, των πλέι οφ του πρώτου ομίλου της Super League 2.

Από τη μεριά της, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που αισθάνεται όλο και καλύτερα μετά την περιπέτεια με την υγεία του, αν και αδυνατισμένος, συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ Β’ στο Πανθεσσαλικό κι αφού σήμερα έκανε το προγραμματισμένο της ρεπό.

Ο Μπαχανάκ δεν έχει προπονηθεί το τελευταίο διάστημα λόγω προβλήματος τραυματισμού και γι’ αυτόν τον λόγο είχε αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό και όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να υπολογίζεται ούτε για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’.

Από κει και πέρα η σιωπηρή τιμωρία του Μιράντα, που έμεινε στον Βόλο και δεν ακολούθησε την αποστολή στη Λιβαδειά, φαίνεται πως παίρνει τέλος και ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα, αν και φανερά έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του, θα είναι πιθανόν στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα ίσως χρησιμοποιηθεί.

Βέβαιη μοιάζει η συμμετοχή, ανεξάρτητα από το αν θα επιλέγει στη βασική ενδεκάδα, του Χρήστου Τζιώρα, ο οποίος ήταν στη 18άδα στη Λιβαδειά, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, ωστόσο τώρα αισθάνεται ακόμη πιο έτοιμος μετά τη θλάση στη γάμπα από τον ταλαιπώρησε.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 και η Νίκη θα παίξει την ερχόμενη Κυριακή 7/4 για τον β’ όμιλο εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.