Επανήλθε στις επιτυχίες και θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή η Νίκη

Η Νίκη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που στοίχισε αρκετά στην ομάδα, και το αναγκαστικό ρεπό λόγω του ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, επανήλθε στην αγωνιστική δράση, αλλά και στις επιτυχίες την περασμένη Κυριακή με το 0-1 κόντρα στον υποβιβασμένο Φωκικό.

Τώρα, αφού πήρε έστω και δύσκολα αυτό που ήθελε, έχει και πάλι τον χρόνο υπέρ της, για να προετοιμαστεί για τις επόμενες υποχρεώσεις, μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το γεγονός ότι το νέο ματς για τη Νίκη είναι στις 17 Μαρτίου κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας δημιουργεί την προσδοκία ότι η Νίκη θα πάει σ’ αυτό πιο πλήρης, αφού με τον Φωκικό στερήθηκε των υπηρεσιών δύο παικτών που ήταν τραυματίες, του Κέρι και του Παπαδήμα. Και οι δύο έκαναν ατομικό στην προπόνηση της Τρίτης, όπως δηλαδή και τις τελευταίες μέρες, αλλά τουλάχιστον ο πρώτος θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει, ενώ για τον δεύτερο αναμένονται οι ιατρικές γνωματεύσεις.

Με τον Φωκικό η Νίκη φάνηκε να μην έχει συνέλθει απόλυτα από την ήττα στο βολιώτικο ντέρμπι και οι παίκτες ήταν κάπως «μαγκωμένοι» ψυχολογικά, αλλά σίγουρα αυτό που μετρά πάνω απ’ όλα οι απόλυτα δίκαιοι τρεις βαθμοί.  Μετά το ματς, μιλώντας στα ελληνικά για μία ακόμη φορά ο Ράτκο Ντόστανιτς έκανε λόγο για ετοιμότητα των παικτών του για τα μπαράζ, αν και δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός επισήμανε σε μία ελεύθερη απόδοση τα εξής: «Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο κι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου, που ήταν ήρεμοι και έκαναν ευκαιρίες, πετυχαίνοντας το γκολ. Εμείς έχουμε πει από τις πρώτες μέρες ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100%. Περιμένουμε να δώσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Οι παίκτες είναι έτοιμοι πνευματικά να παίξουν στα μπαράζ, αλλά μπορούμε να είμαστε και πρώτοι».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.