Επανήλθε στον Ολυμπιακό Βόλου η Κατερίνα Γιαννούλη ως προπονήτρια

Η Κ. Γιαννούλη με την προπονήτρια Ιωάννα Ράμμου στο κλειστό του ΕΑΚ

Στον Ολυμπιακό Βόλου επανέρχεται η παλαίμαχη μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού Βόλου, Κατερίνα Γιαννούλη, που τη δεκαετία του ’90 έπαιξε με τις ερυθρόλευκες στην Ευρώπη και αποτέλεσε και παίκτρια της εθνικής ομάδας. Η παλιά δόξα της ομάδας θα είναι προπονήτρια στην ακαδημία, ενώ θα έχει λόγο και στη γυναικεία ομάδα, που με νεαρές παίκτριες θα κατέβει στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ. Η ανακοίνωση:

«Στην καλύτερη «μεταγραφή» προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού επανήλθε στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια η παλιά διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Κατερίνα Γιαννούλη.

Η Κατερίνα Γιαννούλη, αναλαμβάνει πλέον ουσιαστικό έργο στην πρότυπη πλέον ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου, ενώ θα έχει συμμετοχή και στον σχεδιασμό και λειτουργία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ που θα αγωνιστεί με εντελώς νεανικό ρόστερ στο  πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Η Κατερίνα Γιαννούλη αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ είναι μια από τις καλύτερες καλαθοσφαιρίστριες όλων των εποχών στην ιστορία του συλλόγου. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική μας ομάδα, ενώ ήταν βασικό μέλος της «χρυσής» γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που το 1994 είχε προκριθεί στις «16» κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες και είχε έρθει και 2η στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου είναι αποφασισμένη να χτίσει από τα θεμέλια και πάλι το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, στηριζόμενη σε ανθρώπους που έχουν αγαπήσει το τμήμα και το έχουν οδηγήσει στο παρελθόν στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλωσορίζει την Κατερίνα Γιαννούλη στον Ολυμπιακό Βόλου και της εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: Γιαννούλη Κατερίνα 6941636414 και Κυριάκος Κυριακόπουλος τηλ. 6944753405″.

Καλωσόρισμα από την Ιωάννα Ράμμου

Σε ανάρτησή της στη προσωπική της σελίδα στο facebook, η Ιωάννα Ράμμου, που είναι επίσης προπονήτρια στην ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, τονίζει: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συναθλήτρια και φίλη Κατερίνα Γιαννούλη, στα νέα προπονητικά της καθήκοντα στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Τα καλύτερα έρχονται!»