Επέστρεψε στις νίκες ο Γ.Σ. Αλμυρού, 2-0 τον Αστέρα Ριζομύλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Γ.Σ. Αλμυρού επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Ριζομύλου στο στάδιο “Αθανάσιος Ραγάζος”. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Τιμπλαλέξη. Στο 28’ ο Μακρής τροφοδότησε τον Κρανά που βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Κοκώνη και έδωσε πάσα δίπλα στον αμαρκάριστο Τσιακίρη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 1-0. Ο Τσιακίρης σκόραρε και στο 60’ με ατομική ενέργεια, για το 2-0, το οποίο έμεινε ως το τέλος, αφού στο 72’ η κεφαλιά του Μιχόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Τσάνιος (64’ Παπαεμμανουηλίδης), Πάνου, Ντόντα, Μιχόπουλος, Μακρής (88’ Σγατζής), Κρανάς, Γοδενόπουλος (88’ Τσάκλας), Τιμπλαλέξης (72’ Ρίζος), Τσιακίρης (64’ Χριστοφορίδης), Καλογιάννης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοκώνης, Φλώρος, Νικολαΐδης, Χατζηιωάννου, Κουτσούκης (66’ Χότζα), Κουντούρης, Ψιάνος, Μακρονάσιος, Ζαρκαδής (60’ Π. Σιαμέτης), Καραγιάννης, Γκογκινούδης (25’ Κ. Σιαμέτης).

Γ.Π.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.