Επίσημη ανακοίνωση της Νίκης για την ανανέωση του πρώτου της σκόρερ

Ο Αντόνιο Ροχάνο ήταν γνωστό πως είχε συμφωνήσει να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά την καριέρα του στη Νίκη, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά του τη σεζόν που τελείωσε, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας. Σήμερα Παρασκευή (21/8) η κυανόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του Αργεντινού φορ, που πριν λίγες έγινε πατέρας και αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα,για να ενταχθεί στην προετοιμασία. Συγκεκριμένα ξεκίνησε η γραφειοκρατική διαδικασία, προκειμένου να έχει στα χέρια του την άδεια να ταξιδέψει. από την Αργεντινή στην Ελλάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντόνιο Ροχάνο.

Ο Ροχάνο, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, κατέγραψε συνολικά 17 συμμετοχές, όλες ως βασικός, στο πρωτάθλημα της Football League, κι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα. Ο Αργεντινός θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας τις επόμενες μέρες.

Ευχόμαστε στον Αντόνιο μία πετυχημένη αγωνιστική σεζόν, γεμάτη υγεία”.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη σελίδα της ΠΑΕ Νίκη στο facebook στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση έχει αναγραφεί στα ισπανικά η λέξη ανανέωση (renovacion).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.