Επίσημη πρώτη για τον Ολυμπιακό Βόλου σήμερα στο ΕΑΚ

Στιγμιότυπο από τις κερκίδες του ΕΑΚ στις 23 Οκτωβρίου 2021 στο φιλικό Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός, την τελευταία φορά που οι οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στο σπίτι της
Επιστρέφουν στο σπίτι τους οι ερυθρόλευκοι

Τελευταία φορά που βρέθηκαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», για να δουν την ομάδα τους, ήταν στις 23 Οκτωβρίου 2021, όταν στη φυσική τους έδρα οι ερυθρόλευκοι έδωσαν φιλικό με τον Πιερικό (0-0), προετοιμαζόμενοι τότε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Σήμερα (18/9) στις 19:00 ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά για την επίσημη «πρώτη» και τον αγιασμό στο «σπίτι» της ομάδας, όπου επιστρέφει για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ στην πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας της.

Απαντες επιδιώκουν η σημερινή εκδήλωση να έχει μαζικό χαρακτήρα και όλοι θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, παρόλο που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής, είναι δυνατός και αρχίζει μία πορεία αναγέννησης.

Θυμίζουμε ότι για τελευταία φορά ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε «πρώτη» στο ΕΑΚ στις 23 Ιουλίου 2018, αλλά ΕΚΤΟΣ σταδίου, στον περιβάλλοντα χώρο, γιατί η δημοτική αρχή δεν είχε αφήσει την ομάδα να μπει στο «σπίτι» της, επικαλούμενη εργασίες, που δεν έγιναν ποτέ.

Σήμερα ακόμη θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα, επετειακή φανέλα της σεζόν 2023-2024, ενώ η εκδήλωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού θα γίνει συλλογή συσκευασμένων τροφίμων, φαρμάκων, ειδών πρώτης ανάγκης, όπως υποδήματα, ρούχα, κουβέρτες, slepping bags, είδη για βρέφη, όπως τροφές, πάνες και γάλατα, ασβέστη και υλικά εργασιών, όπως σκαπτικά είδη και είδη αγροτικών εργασιών, ειδικά για τους πληγέντες της Μαγνησίας, αλλά και της Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου με καταγωγή από τα χωριά της Καρδίτσας που επλήγησαν θα φροντίσει, όπως ανακοινώθηκε, τα ανωτέρω είδη να φθάσουν ακριβώς στα σπίτια των ανθρώπων που επλήγησαν και όχι αδιακρίτως σε οργανισμό ή υπηρεσία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι θα υπάρξει ειδικός κουμπαράς κυρίως για τους πληγέντες της Μαγνησίας, με προτεραιότητα στις περιοχές του Βόλου και της Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.