Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έως το 2027. Ουσιαστικά, ο Βάσκος κόουτς και οι ερυθρόλευκοι είχαν συμφωνήσει πριν από μερικές ημέρες και απέμενε η τυπική επιβεβαίωση. Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε σήμερα Δευτέρα (22/12) παρουσία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι ερυθρόλευκοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Μεντιλίμπαρ και όσα έχει πετύχει, με αποκορύφωμα βεβαίως την ιστορική κατάκτηση του Conference League, ενώ οδήγησε τον σύλλογο και στην κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη σεζόν.
O Bάσκος κόουτς έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 97 παιχνίδια και έχει απολογισμό 64 νίκες, 19 ισοπαλίες και 14 ήττες, ενώ πλέον θα αμείβεται με 2 εκατ. ευρώ ετησίως.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

















