Επισημοποίησε ανανεώσεις και δανεισμούς νεαρών ο Ολυμπιακός Βόλου

Την ανανέωση των δελτίων και δανεισμούς νεαρών παικτών επισημοποίησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, με τους δανεισμούς να έχουν γίνει ήδη, με συμμετοχές στους αγώνες των ομάδων που πήγαν οι παίκτες.

Οι δανεισμοί είχαν διαρρεύσει από το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος απλά να προσθέτει και την παράμετρο της ανανέωσης των δελτίων.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνουμε την ανανέωση των δελτίων του τερματοφύλακα Γιάννη Κοκκώνη (γεννηθείς το 2005), του μέσου Ζάχου Νικολάου-Παύλου (γεννηθείς το 2006) και του μέσου Ηρακλή Νικολούλη (γεννηθείς το 2006) για πέντε ακόμη έτη στην ομάδα μας.

Και οι τρεις ακολούθησαν ημιεπαγγελματική προετοιμασία με την ανδρική ομάδα και ήταν κανονικά μέλη της Ά ομάδας στον πρώτο γύρο.

Ο Γιάννης Κοκκώνης δόθηκε «δανεικός» με δελτίο ορισμένου χρόνου ως την 30.6.2024 στον Θησέα Αγριάς και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του.

Ο Ηρακλής Νικολούλης πήγε «δανεικός» με δελτίο ορισμένου χρόνου ως την 30.6.2024 στην Α.Ο. Δάφνη Βόλου και όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά συμμετείχε στη φάση με την οποία η Δάφνη κέρδισε με 2-1 στο τέλος τον ΑΠΟΒ.

Ο Ζάχος παραμένει στην ανδρική ομάδα και ήταν στην αποστολή του τελευταίου αγώνα με τον Αίαντα Σούρπης.

Και των τριών ποδοσφαιριστών τα δελτία έληγαν με την ομάδα μας στις 30.6.2024 και ανανεώθηκαν ως τις 30.6.2028. Επενδύοντας στην πράξη σε δικά μας παιδιά από τις ακαδημίες, θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις ανανεώσεων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δανεικός έχει δοθεί και ο Κοφινάς, και συγκεκριμένα στον ΓΣ Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.