Επισημοποίησε την επιστροφή στη δράση η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μαρτίου, οι ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουν το χρονικό περιθώριο να δηλώσουν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αν θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση ή όχι, με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης να δηλώνει παρούσα, με βάση και τη σχετική επιστολή προς την ΕΠΟ, και έχοντας πραγματοποιήσει εκ των προτέρων έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου.

Η επιστολή της Δήμητρας προς την ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

«Κύριοι

Μετά από την ομόφωνη απόφαση του χθεσινού εκτάκτου ΔΣ (Σάββατο 27/02/2021, αρ. Πρακτικού Νο2) της ομάδας μας, σας ενημερώνουμε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης θα συμμετέχει κανονικά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ, η Επιτροπή Διοργανώσεων στη συνεδρίασή της στις 25 Φεβρουαρίου αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΕΕ/ΕΠΟ τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, κλήθηκαν να αποστείλουν στην ΕΠΟ έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του ΔΣ τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες ΕΠΣ χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης, εκτός των ανωτέρω, η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΕΕ/ΕΠΟ, τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.