Επισήμως Γαλανόπουλος-Μπέικος στον Πύρασο

Στην επισημοποίηση της ένταξης των Γιώργου Γαλανόπουλου και Νίκου Μπέικου στο δυναμικό της ομάδας επιβεβαίωσε η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, όπως προανήγγειλε το «Magnesiasports».

Η ανακοίνωση: «Ο Πύρασος ανακοινώνει ακόμη δύο μεταγραφές, τους Γιώργο Γαλανόπουλο και Νίκο Μπέικο που ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν στον Μαγνησιακό (ενώ ο Νίκος παλιότερα είχε φορέσει ξανά την κυανόλευκη φανέλα της ομάδας μας).

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος γεννήθηκε στις 21/12/2000 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Πιερικό την περίοδο 2016-17 (10 συμμετοχές). Το 2018 μετακόμισε στον Βόλο λόγω σπουδών και αγωνίστηκε στον Θησέα ως το 2020 (34 παρουσίες) στην Γ’ Εθνική. Ακολούθως έπαιξε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου και στο μέσο της περιόδου επέστρεψε στον Πιερικό (6 συμμετοχές στη Football League).

Το 2021-22 ήταν βασικός στη Δήμητρα Ευξεινούπολης είχε 20 συμμετοχές, ομοίως στη Γ’ Εθνική. Πήγε επίσης στον Ολυμπιακό Βόλου και πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με τον Μαγνησιακό.

Ο Νίκος Μπέικος γεννήθηκε στις 24/9/1998 και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στα μισά της περιόδου 2015-16 πήγε στον Πύρασο στη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια έπαιξε στον Σαρακηνό και στην Κ20 της ΑΕΛ, προτού επιστρέψει στον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2017-18. Τον επόμενο χρόνο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, το 2019-20 αγωνίστηκε στον ΓΣ Αλμυρού, γύρισε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ το 2021-22 ήταν στη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Πέρυσι έπαιξε στον Σαρακηνό με τον οποίον είχε 12 γκολ σε 22 αγώνες στην Α’ ΕΠΣΘ.

Γιώργο και Νίκο καλωσήρθατε στον Πύρασο και τη Νέα Αγχίαλο»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.