Επισήμως στον Ολυμπιακό ο 14χρονος Μπαντής

Aπό τη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας

Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας επισημοποίησε με ανακοίνωσή της την μεταγραφή του 14χρονου ποδοσφαιριστή Μπάντη Γιώργου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς, όπως είχε αναφέρει το «Μagnesiasports» ήδη από τις αρχές Αυγούστου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:  «Πρόκειται για έναν αθλητή που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην σχολή μας από την ηλικία των 8 ετών και ακολούθησε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα μέχρι την ηλικία των 14 ετών. Ο Γιώργος διακρίνεται για την ευφυΐα του, την τεχνική του κατάρτιση, το ήθος του και τα σωματικά του προσόντα. 

Η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών του Γιώργου καθώς επίσης και των προπονητών της σχολής που συνέβαλαν στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη. 

Η επίτευξη της μεταγραφής αυτής συνιστά επίσης αναγνώριση της προσπάθειας και της συστηματικής δουλειάς που οδήγησε μια ακόμη μεγάλη ΠΑΕ να εντάξει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την σχολή μας. 

Ευχόμαστε στον Γιώργο να είναι πάντα υγιής και με πολλή δουλειά να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Εμείς θα είμαστε δίπλα του καθώς για πάντα θα ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Αγίας Άννας»!

Δείτε το δημοσίευμα του «Μagnesiasports» για τη μεταγραφή Μπαντή στον Ολυμπιακό αλλά και γι’ αυτήν του Γιώργου Κρομμύδα στον ΠΑΟΚ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.