Επιστολή αναγνώστη για τους Austrian Boys

Ο αναγνώστης του magnesiasports, Νίκος Μπουζάνης, φίλος του Ολυμπιακού Βόλου, μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε:

«Ονομάζομαι Νίκος Μπουζάνης, είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου. Χθες (σ.σ. προχθές) παραβρέθηκα στον αγιασμό της ομάδος μου. Θέλω να δώσω τα μπράβο μου στους νεαρούς των Austrian boys για τη χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) τους συμπεριφορά.

Ήταν ήρεμοι, δεν προκάλεσαν στο παραμικρό, παρόλο που προκλήθηκαν όλη τη βδομάδα, κινήθηκαν έξυπνα και περιφρούρησαν τον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ, δεν πείραξαν τον γερανό του Γιανούκου που βρισκόταν εκεί για δόλωμα, δεν γράψανε ούτε με μαρκαδόρο στους τοίχους και με λίγα λόγια έκαναν τα αυτονόητα.

Επίσης παρέδωσαν σακούλα με τρόφιμα και στο τέλος του αγιασμού, καθάρισαν και σκούπισαν όλη την πλατεία από τα χαρτάκια, ώστε να μην πει κανείς κουβέντα.

Και πάλι μπράβο σ’ αυτά τα παρεξηγημένα νεαρά παιδιά, για α οποία τόσες φορές έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί τα άπειρα.

Χθες (σ.σ. προχθές) ήταν κύριοι και πάντα να συνεχίσουν έτσι, διότι υπηρετούν μια ιδέα μοναδική, που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου»

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.