Επιστρέφει στην εθνική Ιταλίας για να πει «αντίο» ο Μπουφόν

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι ο ρέκορντμαν με την εθνική Ιταλίας, καθώς έχει καθίσει κάτω από τα γκολπόστ της 176 φορές, όντας ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές, πολύ μπροστά από τον Φάμπιο Καναβάρο, που έχει 40 λιγότερες (136).

Ο έμπειρος πορτιέρε της Γιουβέντους, ενδεχομένως να κληθεί ξανά στους «ατζούρι», τουλάχιστον για ένα ματς, προκειμένου να πει «αντίο» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον τρόπο που πρέπει, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Corriere dello Sport.

Αυτό θα συμβεί σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια, αρκεί η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020. Αυτό θα συμβεί από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, εάν επικρατήσει της Ελλάδας, στο ματς του Ολίμπικο, όπου οι Ιταλοί θα φορέσουν πράσινες φανέλες.

Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί τον ρέκορντμαν συμμετοχών της εθνικής Ιταλίας, ο Μπουφόν έχει πανηγυρίσει με τα γάντια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και την πιο μεγάλη επιτυχία της καριέρας του, την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.