Επιστρέφει στις προπονήσεις η Νίκη Βόλου

Ανάσες για τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη πριν το παιχνίδι με τον Μακεδονικό

Αφού οριστικοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου (βέβαια ας δούμε σέντρα πρώτα για να είμαστε σίγουροι…) η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται για το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη, όπου για την 1η αγωνιστική θ’ αντιμετωπίσει τον «νεοφώτιστο» στην κατηγορία Μακεδονικό.

Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη είχαν σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου ρεπό και επιστρέφουν αύριο Τετάρτη στις προπονήσεις, για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα άλλωστε με όσα έχει δηλώσει μετά από σχεδόν κάθε φιλικό παιχνίδι και σε όλους τους τόνους ο Αλέκος Βοσνιάδης, η ομάδα θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, όλα δείχνουν (έτσι λέγεται τουλάχιστον) να κυλούν ομαλά χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, μιας και οι Ροχάνο και Μιράντα έχουν επιστρέψει στην προπονητική δράση.

Προπόνηση όμως στο βοηθητικό του ΟΣΕ θα γίνει, γιατί η Νεάπολη δεν είναι διαθέσιμη, μιας και αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί αναγκαία για τον χλοοτάπητα επισπορά. Xρονικά η Νίκη είναι «τυχερή», γιατί το πρώτο εντός έδρας λογικά θα το δώσει κανονικά στο Πανθεσσαλικό, αφού εκείνο το Σαββατοκύριακο (12-13 Νοεμβρίου) ο ΝΠΣ Βόλος με τον οποίο μοιράζεται το Στάδιο, αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ (13/11) για τη 13η αγωνιστική της Super League, ενώ υπάρχει πάντα διαθέσιμος χώρος για προπόνηση μέχρι το γήπεδο να παραδοθεί ξανά προς χρήση (σε 10-20 μέρες).

Θεωρείται αυτονόητο προφανώς ότι η Νίκη Βόλου θα χρησιμοποιήσει ως πρώτη έδρα κανονικά το Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.