Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας

Μία ανάσα από την επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα αντικαταστήσει τον Κεστούτις Κεμζούρα αμέσως μετά την αποψινή αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Βαλένθια.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι προσφέρουν στον έμπειρο προπονητή κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών, με βάση το οποίο θα λάβει 250.000 ευρώ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ στη συνέχεια οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τις 750.000 ευρώ.

Αυτό που απομένει η απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία εκτός απρόοπτου θα είναι θετική. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, τότε ο 54χρονος τεχνικός θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό ύστερα από 4,5 χρόνια.

Στο διάστημα αυτό εργάστηκε στους πάγκους των Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπαρτσελόνα και Κίμκι. Με την Κουμπάν έφτασε μέχρι το Final Four της EuroLeague τη σεζόν 2015-16, αποτελώντας τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης.

Στο προηγούμενο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, ο Μπαρτζώκας πανηγύρισε με τους Πειραιώτες την κατάκτηση της EuroLeague το 2013 κι έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητρής που σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες που είχαν οι Γιάννης Ιωαννίδης (6 φορές), Παναγιώτης Γιαννάκης (2 φορές), Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου (μία φορά) και Κώστας Πολίτης (μία φορά).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.