Επιστροφή Καβακά στην ΑΣΑ 24 χρόνια μετά την επτάρα από την ΑΕΛ

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, αφού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Τυριακίδη, έκανε γνωστό τον αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον Τιμόθεο Καβακά.

Ο 52χρονος προπονητής, που οδήγησε την Καβάλα στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2, επιστρέφει στη θεσσαλική ομάδα μετά το 2000, που ήταν ποδοσφαιριστής. Το τελευταίο του μάλιστα παιχνίδι με την Αναγέννηση ήταν η πολύ βαριά ήττα με 1-7 στην Καρδίτσα από την ΑΕΛ στις 26/3/2000.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Τιμόθεος Καβακάς.

Ο νέος μας coach γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1972 και διαθέτει πλούσια εμπειρία σε Super League 1 και Super League 2, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.

Ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλας, Βέροιας, Πατραϊκού, Λεωνιδίου και φυσικά της ομάδας μας το 1999.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2010 από τη Βέροια. Την επόμενη σεζόν κάθισε στον πάγκο του Πλατανιά Χανίων, ενώ στη συνέχεια αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του Κρις Κόουλμαν στον πάγκο της ΑΕΛ. Την αγωνιστική περίοδο 2011-12 επέστρεψε στον Πλατανιά Χανίων με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 1. Στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Κέρκυρα, ΑΕΛ Καλλονής, ΑΕΛ, Παναχαϊκή, ΑΟ Τρίκαλα, Λαμίας, Παναργειακού, Α.Ο. Χανίων, Ηρακλή Ψαχνών, Πανελευσινιακού, Αχαρναϊκού, Α.Ο. Χαλκίδος, Ολυμπιακού Βόλου, Αστέρα Αμαλιάδος, Ρόδου, Αναγέννησης Γιαννιτσών , Ο.Φ. Ιεράπετρας, Αιγάλεω. Την περασμένη σεζόν οδήγησε τον Α.Ο. Καβάλας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Coach, καλώς όρισες στη μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.