Επιστροφή Κουτσομπόρη στην ΑΕΒΔ

Η διοίκηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου προχώρησε σε ανακοινώσεις, αφού επισημοποίησε την αποχώρηση των Κουτσομπόρη και Ζησόπουλου από το δυναμικό της ομάδας.

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Δήμο Κουτσομπόρη, καθώς έγινε δεκτή η επιθυμία του αθλητή να επιστρέψει στην ομάδα της ΑΕΒ Διμηνίου. «Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του πορείας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης για τον Ζησόπουλο, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τον δανεισμό του αθλητή μας Παναγιώτη Ζησόπουλου στην Ανόρθωση Βόλου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο δανεισμός γίνεται υπό το καθεστώς του διπλού δελτίου, όπου σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη, ένας σύλλογος μπορεί να παραχωρήσει παίκτη ηλικίας 18-21 ετών σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, με τον παίκτη να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στις δύο ομάδες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.