Επιστροφή Λάππα στο ματς του Γ.Σ.Α. με το Αργος Ορεστικό

Επιστρέφει ο Λάππας για τον ΓΣΑ

Με την ισόβαθμη ομάδα του Άργους Ορεστικού κοντράρεται την Κυριακή στις 17.00 για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2 ο Γ.Σ. Αλμυρού, που θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ξεπεράσει τον αντίπαλό τoυ στη βαθμολογία, φτάνοντας στην τρίτη του νίκη σε επτά παιχνίδια.

Ο Λάππας, παρότι κάνει προπονήσεις σε χαμηλότερη ένταση, για να προφυλαχθεί, θα αγωνιστεί σ’ αυτό το ματς για πρώτη φορά μετά τη βαριά θλάση που είχε υποστεί στην πρεμιέρα, με την απουσία του να είναι εμφανής σε όλα τα παιχνίδια, αφού αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της ομάδας.

Γερακίνης-Πράττος-Πάνος είναι η διαιτητική τριάδα και κομισάριος ο κος Μόρφης.

Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού τονίζεται: “Έναν ιδιαίτερα σημαντικό και κομβικό αγώνα δίνει η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 εντός έδρας με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Άργους Ορεστικού.

Η “ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ” της πόλης μας επιστρέφει στην έδρα της και για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα θα παραταχθεί πλήρης, σε έναν αγώνα που πρέπει να κερδίσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να μπορέσει να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο κόσμος για ακόμη μια φορά θέλουμε να είναι ο 6ος παίκτης της ομάδας δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα και δίνοντας έτσι ώθηση στους παίκτες.
Οι αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας όλων των τμημάτων του Συλλόγου και οι μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών βαθμίδων της περιοχής εισέρχονται και παρακολουθούν τον αγώνα δωρεάν”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.