Επιστροφή σε ψηλότερες κατηγορίες η ευχή στην κοπή πίτας των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου 

Με ευχές για καλή χρονιά, υγεία και επιστροφή της ομάδας σε ψηλότερες κατηγορίες, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Rark από την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου η εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Στην πρώτη εκδήλωση για το 2024 και μαζική συγκέντρωση εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΠΟΒ (Καραμίχαλος, Θεοδωρίδης, Βαϊνάς, Σταματίου, Κασιούρας, Ζηνέλης, Γκανάτσιος) παραβρέθηκαν βετεράνοι από πολλές ποδοσφαιρικές περιόδους όπως παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Α’ Εθνική, Τσουκνίδας, Παπαγιάννης, Κούγιαλης, Βαλιανάτος, Πουργιανός, Μπόντα, Μαρασίδης, Καραγιάννης, Τσόγκας, Τσουκαλάς, Ρόκας, Ανδρέου, αλλά και οι Τριχιάς, Οικονόμου, Β. Μαλακασιώτης, Μπόλτσης Παπαδήμος, Αλιάτης, Κόφφας, Βαλαρούτσος, Αραβανόπουλος, Νικοβιώτης, Πλαστάρας, Τσουρέλης, Κολυνδρίνης, Τζέκας, Κοντοβάς, Ηλιόπουλος, Αλ. Μαλακασιώτης.

Από τον τωρινό Ολυμπιακό παρέστησαν ο προπονητής Στ. Αρσένος, οι ποδοσφαιριστές Αναστασίου, Παπαϊωάννου, Παπακώστας και ακόμη ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Νίκος Τσεκούρας, ο γιατρός κ. Γάτος, η αντιπεριφερειάρχης Αννα Μαρία Παπαδημητρίου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Καναβός και από τον Δήμο Βόλου η Χριστίνα Μαρασίδη.

Στην αρχή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, για τον Ανδρέα Μασδράκη τον εμβληματικό τρομπετίστα της κερκίδας που έφυγε πρόσφατα από την ζωή, ενώ απευθύνθηκαν ευχές για γρήγορη ανάρρωση προς το μέλος του ΔΣ της ΕΠΠΟΒ Σωτήρη Παπαϊωάννου που είχε ατύχημα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Καραμίχαλος, ευχήθηκε υγεία σε όλους και του χρόνου στην εκδήλωση να είναι όλοι και πολλοί περισσότεροι, να επανέλθει η ομάδα του Ολυμπιακού στις μεγάλες κατηγορίες, ενώ ο Ν. Τσεκούρας αναφέρθηκε στην επίδραση που έχει ο Ολυμπιακός στην κοινωνία και απηύθυνε προσκλητήριο για την κυριακάτικη εκδήλωση του Ερασιτέχνη στο Ξενία.

Η ΕΠΠΟΒ ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Rark, Μ. Μουστακαλή, για την παραχώρηση της αίθουσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.