Επιστροφή στον Άνθιμο Γαζή για τους Κώστα Θεοδώρου και Λάζαρο Κατσαρό

Μετά τις ανανεώσεις των Μπάμπη Κωστάκη, Λεωνίδα Γκούρη, Φώτη Παπαδόπουλου, Παναγιώτη Δημόπουλου, Κώστα Παλάτζα, Κώστα Μπρισμπέου, Κίτσα Άγγελου, Βούλγαρη Κώστα και Ευγένιου Σαραφίδη, ο Άνθιμος Γαζής του Γιώργου Καραμίχαλου έκανε τις δύο πρώτες του μεταγραφές με την απόκτηση των Κώστα Θεοδώρου και Λάζαρου Κατσαρού, οι οποίοι επιστρέφουν στην ομάδα των Μηλεών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι έμπειροι Κώστας Θεοδώρου και Λάζαρος Κατσαρός οι πρώτες φετινές μεταγραφές που…επιστρέφουν στον Άνθιμο Γαζή…

Ο πολύπειρος Κώστας Θεοδώρου δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο τοπικό ποδόσφαιρο, αφού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του αρκετά χρόνια, όντας δεινός σκόρερ και με αρκετές ομάδες στο βιογραφικό του. Στον Γαζή αγωνιζόταν και την διετία 2012-14 αλλά 2015-2107, όταν και πέτυχε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Κένταυρο, Ορμίνιο, Χλόη, Διμήνι, Σαρακηνό, Εθνικό, Μακρινίτσα, Άρη Μελισσατίκων και Παγασητικό.

Ο 31χρονος Λάζαρος Κατσαρός είναι κεντρικός μέσος, διακρίνεται για την ταχύτητα του και το πάθος του, ενώ κι αυτός επιστρέφει στον Άνθιμο Γαζή μετά από ένα σύντομο πέρασμα στον Εθνικό (το 2018 είχε μεταπηδήσει εκεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), που ήταν και η ομάδα στην οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Ο Κατσαρός και αυτός ήταν μέλος του Γαζή τη σεζόν 2016-17 που πέτυχε την άνοδο στην Α’ Τοπική Κατηγορία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές, με τους οποίους η νέα διοίκηση του Άνθιμου Γαζή έχει έρθει σε συμφωνία και γίνεται προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους, αφού ακόμη δεν έχουν πάρει τις ελευθέρας στα χέρια τους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.