Επιστροφή Ζιάγκα και έκπληξη με Παπαδόπουλο στον Πύρασο

Ζιάγκας και Παπαδόπουλος εντάσσονται πλέον στον Πύρασο

Δύο ακόμη προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, με τον Θωμά Ζιάγκα να επιστρέφει στο δυναμικό της, και την προσθήκη του Θοδωρή Παπαδόπουλου να κλέβει τις εντυπώσεις.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, ο Θωμάς Ζιάγκας επιστρέφει ύστερα από έντεκα χρόνια στο σύλλογο, έχοντας αποτελέσει μέλος του στα χρόνια της Δ’ Εθνικής, ενώ ακολούθησε η παρουσία του σε Αγία Παρασκευή, ΑΕ Διμηνίου, Θησέα, Αγία Άννα και Ακρόπολη Σέσκλου.

Από την άλλη, η ίδια η διοίκηση χαρακτηρίζει σημαντική τη συμφωνία του Θοδωρή Παπαδόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον ως πολύ αγαπητό στο κοινό της Μαγνησίας από  την παρουσία του σε τρεις θητείες στη Νίκη Βόλου. Υπογραμμίζοντας ότι στην καριέρα του έχει καταγράψει συνολικά, 6 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 96 στη Β’ και 143 στη Γ’.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή στην ιστορική διαδρομή του Πυράσου, καθώς ο Θοδωρής είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει για το ήθος και την αγωνιστική του αξία σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε, γεμάτος παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο ο οποίος για πρώτη φορά αφήνει τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην πολυετή καριέρα του και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει παράδειγμα κι οδηγό για τα νέα παιδιά τόσο στο σύλλογό μας όσο και γενικότερα στο τοπικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.