Επιτέλους σέντρα για το χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς

Αρχίζει αύριο Κυριακή το πρωτάθλημα χάντμπολ τη Β’ Εθνικής με τον Κένταυρο Αγριάς να είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Νομό, όπου στις 12 το μεσημέρι, στο Κλειστό του ΕΑΚ θα υποδεχθεί τον ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων, από την Θεσσαλονίκη.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου που λάβαμε από το Σύλλογο της Αγριάς, σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, αναφέρονται τα παρακάτω:
«Επιτέλους σέντρα… Έπειτα από είκοσι μήνες θα έχουν την δυνατότητα οι φίλοι του Κενταύρου να παρακολουθήσουν αγώνα handball στο Βόλο. Τον Φεβρουάριο του 2020 είχε φιλοξενηθεί στην πόλη του Βόλου η ομάδα των Ιωαννίνων. Η πανδημία ανέτρεψε την καθημερινότητα και το πέρασμα του χρόνου άλλαξε τα δεδομένα. Ο Διονύσης Κρατήρας (Προπονητής Α) θα δει στο ρόστερ του παραπάνω από τους μισούς παίκτες για πρώτη φορά. Οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου, γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του συλλόγου, θα λάβουν το βάπτισμα του πυρός στην Β’ Εθνική και στις κατηγορίες των αντρών. Δίπλα τους θα βρίσκεται ο Γ. Καλαποδάς (Προπονητής Β), ο άνθρωπος που τους ανέδειξε.
Οι φίλοι της ομάδας, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας handball του Κενταύρου Άγριάς για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας (2ος Όμιλος – Α΄ Υποόμιλος) στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, ώρα 12:00 το μεσημέρι με φιλοξενούμενη ομάδα τον Α.Ο Εκμάθησης Αθλημάτων από την περιοχή Συκιές της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς θα αγωνιστεί με τους:
Κρατήρας Δ., Καλαποδάς Αγ., Μαυρομάτης Κ., Μιχαλόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Γ., Χανιάς Δ., Χρυσάφης Γ., Μακρής Γ.,Μηλιόρδος Θ., Χαλκιάς Θ., Χούστης Σ., Χιώτης Κ., Γραμματικόπουλος Χ., Μησιρλίδης Π., Πάσχος Δ.Καρανάσιος Κ. και Βαλκαμελής Γ.
Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας καλούν τους φίλους της ομάδας και του αθλήματος να δώσουν το παρών στις κερκίδες του ΕΑΚ για να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια για την επίτευξη της νίκης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.