Επιτυχίες για τον Αγνουσιώτη

Στη Σίφνο ο δρομέας του ΣΔΥ Βόλου

Μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χρήστος Αγνουσιώτης, αγωνιζόμενος στο Atromitos Race Sifnos 2020, και στην πρώτη αγωνιστική δράση του  trail runner του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, ύστερα από την επανέναρξη των αγώνων.

Αυτήν την επιστροφή τη συνόδευσε με την πρώτη θέση το Σάββατο στον αγώνα των 12.500 μέτρων με χρόνο 1 ώρα και 13 λεπτά. Η δυσκολία του ορεινού αγώνα της Σίφνου ήταν σημαντική, και η συνολική υψομετρική ανάβαση έφτανε τα 500 μέτρα. Ο  χρόνος αποτελεί ρεκόρ διαδρομής, και επιτεύχθηκε μετά από δυνατό συναγωνισμό με τον πρωταθλητή Κύπρου Χριστόφορο Πρωτοπαπά που τερμάτισε 2ος.

Εξάλλου, την Κυριακή ακολούθησε νέος αγώνας 5 χιλιομέτρων (η μισή απόσταση σε μονοπάτι και η μισή σε δρόμο) με 90 μέτρα υψομετρική ανάβαση. Ο Χρήστος Αγνουσιώτης ανέβηκε ξανά στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση, σε απόσταση 30 δευτερολέπτων πίσω από τον 1ο Πρωτοπαπά και τον 2ο Δημόπουλο.

Συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις έδωσε και ο Γιάννης Κλόκας που αγωνίστηκε στην Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCR / XCO στην Κάρυστο Εύβοιας. Σε έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από τις έντονες ανηφόρες και τον πολύ δυνατό αέρα που φυσούσε, κατέλαβε την 24η θέση έχοντας χρόνο 1 ώρα 08′ 40 στα 14.400 μέτρα.

Ετοιμασίες για νέους αγώνες

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 5ο Καραμάνειο Ορεινό Αγώνα Χανίων Πηλίου που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 1 Αυγούστου με την σφραγίδα και την εγγύηση του Φυσιολατρικού Ομίλου Πάνα, και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου.

Θα γίνουν διαδρομές 15.100 και 5.100 μέτρων με ποσό συμμετοχής 5 ευρώ, ενώ οι εγγραφές γίνονται στο sdyvolou.gr και στο κατάστημα Aspirina.

Η Γορίτσα θα φιλοξενήσει το 1ο Trail Run & MTB την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Η απόσταση του αγώνα trail θα είναι 6.000 μέτρα, ενώ παράλληλα θα γίνουν και αγώνας ασφάλτου (Ανάβαση Γορίτσας, 2.100 μέτρα), αγώνας MOUNTAIN BIKE 20 χιλιομέτρων (5 γύροι των 4 χιλιομέτρων) με επιμέλεια της διαδρομής από την MTB4FUN VOLOS, Παιδικός Αγώνας 500 μέτρων, και πεζοπορία.

Στις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Ημί Βόλου, ο 6ο Volos Half Run ZeniΘ, σε μια ακόμη πιο βελτιωμένη και αξέχαστη διοργάνωση που θα προσφέρει 2.000 ευρώ στο Ορφανοτροφείο Βόλου χάρη στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου που καθιερώθηκε από πέρυσι οπότε το ίδιο ποσό παραδόθηκε στην Κιβωτό του Κόσμου Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.