Επιτυχίες για τον Φοίνικα Βόλου στο Τζούντο

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου έλαβε μέρος στην Αθήνα στο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο Ηλιούπολης ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Βόλου με 8 αθλητές…Ο απολογισμός μεταλλίων είναι 1 χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Καπουλάτου Γεωργία στην κατηγορία Τζούνιορ Β!

Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν ο Ζωγράφος Χρήστος και η Τσακνάκη Εμμανουέλα στα Τζούνιορ Β! Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Τσακνάκης Θέμης και ο Γεωργιάδης Γεώργιος στα Τζούνιορ Β!

Η Κούντρια Φαίδρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα Τζούνιορ Α! Στις Κορασίδες Α η Καπουλάτου Αριάδνη έφτασε στον τελικό για το χάλκινο, όπου δεν πέρασε και κατέκτησε την 5η θέση.

Ο Στάμος Βασίλειος στους Παίδες Α δεν κατάφερε να δείξει την προετοιμασία που είχε κάνει, μετά από στομαχική αδιαθεσία που ένοιωσε στους αγώνες και αναγκάστηκε να αποσυρθεί!

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι: «Οι αθλητές τους Ομίλου με την πρώτη τους εμφάνιση έδειξαν τη δουλειά που κάνουνε και την αγάπη τους για το Τζούντο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Η προπονητική ομάδα του Ομίλου -Παντελής Φιτσιάλος και Μουστακαλή Ιωάννα- εντυπωσιάστηκαν από την 1η εμφάνιση των μικρών αθλητών και ανυπομονούν τι θα τους φανερώσουν στο μέλλον.

Οι προπονήσεις του Ομίλου μας γίνονται καθημερινά στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, Αρνιώτου 11 με Μαιάνδρου, Νέα Ιωνία Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.