Επιτυχίες για τον Σύλλογο Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετοχών διεξήχθη το Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος, την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στα Τρίκαλα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ). Ο σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και διακρίθηκε κατακτώντας συνολικά 10 μετάλλια.

Αναλυτικά οι αθλητές που αγωνίστηκαν και εντυπωσίασαν με την επίδοση και την τεχνική τους κατάρτιση ήταν οι εξής:
Κουτσιαρή Βασιλική: 1η θέση στην κατηγορία kumite Κορασίδων 13 ετών +47 κιλά.
Γιαννούχου Αικατερίνη: 1η θέση στην κατηγορία kumite Κορασίδων 7 ετών +25 κιλά.
Κουτσιαρής Ιωάννης: 2η θέση στην κατηγορία kumite Νέων Ανδρών 16-17 ετών -76 κιλά.
Τσίγκρας Κλεάνθης: 2η θέση στην κατηγορία kumite Παίδων 8 ετών -25 κιλά.
Παπαϊωάννου Δήμητρα: 2η θέση στην κατηγορία kumite Κορασίδων 7 ετών +25 κιλά.
Πολίτη Κωνσταντίνα: 2η θέση στην κατηγορία kumite Κορασίδων 8 ετών -30 κιλά.
Παπαϊωάννου Μαριάννα: 3η θέση στην κατηγορία kumite Κορασίδων 10 ετών +35 κιλά.
Πρασσάς Δημήτρης: 3η θέση στην κατηγορία kumite Παίδων 8 ετών -35 κιλά.
Πρασσά Βασιλική: 3η θέση στην κατηγορία kumite Κορασίδων 6 ετών +25 κιλά.
Γκαντίνας Νικόλαος: 3η θέση στην κατηγορία kumite Παίδων 6 ετών -25 κιλά.

Την προετοιμασία και καθοδήγηση των αθλητών ανέλαβε η προπονήτριά τους Φιλιπόνη Μαρία (Δίπλωμα προπονητού Γ’ κατηγορίας ΓΓΑ), η οποία και συνόδευσε τους αθλητές στους αγώνες.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτριος Παπαστεργίου και η Αντιδήμαρχος, Ευθυμία Λεβέντη. Σους αγώνες παρευρέθηκαν επίσης και ο Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ και μέλος της ΕΟΕ Γιώργος Γερόλυμπος, η Γενική Γραμματέας της ΕΛΟΚ Εμμανουέλα Ποντίδα, ο Ταμίας της ΕΛΟΚ και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου, Αθανάσιος Καραπλιάγγος, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ελλάδος, Χαράλαμπος Ευθυμιάδης και ο πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας Ιωάννης Κανέλλης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου κατάφεραν με σκληρή προπόνηση και αφοσίωση να κατακτήσουν τα μετάλλιά τους, ενώ ήδη έχουν ένα βεβαρημένο πρόγραμμα με τις εξετάσεις του σχολείου τους και τις υπόλοιπες εξωσχολικές δραστηριότητες. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γι αυτή την αξιόλογη προσπάθεια που κάνουν και φυσικά στους γονείς τους που είναι δίπλα τους και τα υποστηρίζουν. Το Δ.Σ του συλλόγου και η προπονήτρια θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους γονείς των αθλητών για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο σύλλογο και την πολύτιμη παρουσία τους σε κάθε διοργάνωση.