Επιτυχίες και Πανελλήνια μετάλλια της άρσης βαρών του Ολυμπιακού Βόλου

Με διακρίσεις και μετάλλια επέστρεψε  το τμήμα της Άρσης Βαρών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ από τους Πανελλήνιους αγώνες Ανδρών και Νέων Ανδρών που διεξήχθησαν στην πόλη της Καβάλας 11-13 Νοεμβρίου 2022

Το  τμήμα της Άρσης Βαρών με επικεφαλής τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη συμμετείχε  με δύο αθλητές τον Νίκο Βαβάλιο και τον Γιώργο Μπορτσέλη  που πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση και κατέκτησαν 4 μετάλλια ενώ ακόμη ένα «χάθηκε» στις λεπτομέρειες των κανονισμών.

Οι αθλητές συμμετείχαν στις παρακάτω κατηγορίες

Ο Μπορτσέλης Γεώργιος στην κατηγορία  102 κιλών Νέων Ανδρών και ο  Βαβάλιος Νικόλαος στην κατηγορία 89 κιλών Νέων Ανδρών και 89 κιλών Ανδρών.

Ο Νίκος Βαβάλιος κατέκτησε στους Νέους Άνδρες την πρώτη θέση στο αρασέ  σηκώνοντας  126 κιλά, την τρίτη με 145 στο ζετέ και την δεύτερη στο σύνολο με 271 κιλά. Με την ίδια επίδοση των 126 κιλών κατετάγη τρίτος στο αρασέ της κατηγορίας 89 κιλών Ανδρών..

Ο Γιώργος Μπορτσέλης στους Νέους Άνδρες στην κατηγορία των 102  κιλών  κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αρασέ σηκώνοντας 96 κιλά, την πέμπτη στο ζετέ με 111 κιλά και την πέμπτη στο σύνολο με 207 κιλά χάνοντας στις λεπτομέρειες της σειράς που σηκώθηκαν από τους αγωνιζόμενους τα βάρη την τρίτη θέση.

Οι επιτυχίες των αθλητών και η συγκομιδή βαθμών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  θα διατηρήσουν και την τρέχουσα περίοδο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ σε πολύ καλή σειρά στην βαθμολογική κατάταξη Συλλόγων της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη  και τους αθλητές του τμήματος της Άρσης Βαρών που είναι το μοναδικό στην Μαγνησία για τις επιτυχίες τους  και τους εύχεται καλή συνέχεια και πάντα  επιτυχίες..

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.