Επιτυχίες της εφηβικής και παιδικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με σημαντικές επιτυχίες συνέχισαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που συμμετέχουν το εφηβικό και παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του ερυθρόλευκου συλλόγου, που τονίζει επίσης: «Το εφηβικό στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας τον Γ.Σ. Αλμυρού 74-68 και εξασφάλισε την είσοδο του στα play off του πρωταθλήματος, ενώ το παιδικό την Κυριακή με σπουδαία εμφάνιση νίκησε στη Λάρισα στο γήπεδο της Νεάπολης τον αήττητο και πρώτο στη βαθμολογία Σπάρτακο Λάρισας με 69-60, έχοντας πλέον εξασφαλίσει την είσοδο  στην επόμενη φάση των play off.

Αν προσθέσουμε και τον περσινό τίτλο στους εφήβους και τη συμμετοχή τους στον τελικό Θεσσαλίας, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πλέον αρχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στα πρωταθλήματα των υποδομών.

Κάθε ημέρα και σε κάθε αγώνα αποδεικνύεται η πολύ καλή και ποιοτική δουλειά που γίνεται από τον Νίκο Μπουντούρη και τον Λάμπρο Πρέκα στις αναπτυξιακές ομάδες Μπάσκετ του Συλλόγου που θα αποτελέσουν τη «δεξαμενή» για τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει το τμήμα και εύχεται σε όλους τους συντελεστές του (προπονητές, αθλητές και γονείς) πάντα επιτυχίες».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.