Επιτυχημένη χρονιά για τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου «ΚΑΛΛΙΣΤΗ»

Μια άκρως δημιουργική και πετυχημένη χρονιά ήταν η φετινή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου ρυθμικής γυμναστικής «ΚΑΛΛΙΣΤΗ» που φέτος μετρά τέσσερα χρόνια λειτουργίας έχοντας αρκετές διακρίσεις.

Φέτος συμμετείχε σε διεθνή τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής στη Σίνδο «armonia cup», στην Χαλκιδική «irini cup» και στο «Royal cup» στη Θεσσαλονίκη.

Στη  Σίνδο στο «armonia cup» η Λυδία Μπενάκη, παγκορασίδα, κατέκτησε αργυρό μετάλλιο σε πρόγραμμα με στεφάνι, 4η θέση σε πρόγραμμα χωρίς όργανο. Στη Χαλκίδα στο «irini cup» η ίδια αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα χωρίς όργανο. Η Γαλήνη -Γεωργία Κορακάκη στο Royal crown πήρε αργυρό μετάλλιο στο πρόγραμμα με μπάλα και χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα με στεφάνι στην κατηγορία νεανίδων (level B).

Επίσης οι αθλήτριές μας Τσαρδακά Βιολέτα, Ιωάννα Ζενίδη, Αιμιλιάνα Βλιώρα διακρίθηκαν στην οκτάδα στα παραπάνω τουρνουά. Το πρωτοεμφανιζόμενο ανσάμπλ παγκορασίδων απέσπασε θετικές εντυπώσεις με τις αθλήτριες Αλεξανδρίδη Ευαγγελία , Ζενίδη Ευαγγελία, Καΐρη Αντωνία, Σωτοπούλου Ευαγγελία και Φάκα Κωνσταντίνα  καθώς και το τμήμα Ε‘ προαγωνιστικής που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Royal crown με τις αθλήτριες Γουδετσίδη Αθανασία, Καρατζιώλη Μαλεβή, Καρατζιώλη Άννα, Ντάντου Θεοδώρα, Σκρίμπα Αριάδνη,  Στύλλα Ελευθερία, Ψαρρή Ευαγγελία .

 

Εκτός από τη συμμετοχή των αγωνιστικών τμημάτων στα διεθνή τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής φέτος είχαν την ευκαιρία 33 αθλητριές από τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου μας να συμμετάσχουν με μεγάλη επιτυχία στο Rythmic Gymnastics Elite Cup που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η χρονιά έκλεισε με τη γιορτή λήξης. Όλες οι αθλήτριές μας, από 3 έως 17 ετών, παρουσίασαν τα προγράμματά τους στο κατάμεστο προαύλιο του 1ου Δ. Σχ. Νέας Ιωνίας από γονείς και φίλους και ενθουσίασαν το κοινό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις προπονήτριες του συλλόγου μας Κορίνα Ιωαννίδου, Ειρήνη Χωματίδη και Δέσποινα Μαμουρέλη,  οι οποίες ακούραστα μεταδίδουν στα παιδιά την αγάπη για τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα, αλλά  και  τους γονείς για την εμπιστοσύνη κα την ηθική τους υποστήριξη.

Τέλος ολοκληρώνοντας το summer camp ευχόμαστε σε όλους  ένα όμορφο και  ξένοιαστο καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 1η  Σεπτέμβρη, όπου ξεκινούν οι εγγραφές,  έτοιμοι για νέες προκλήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.