Επιτυχημένο Σαββατοκύριακο για το βόλεϊ της Νίκης

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου τα τμήματα Βόλεϊ της Νίκης Βόλου πέτυχαν το “3 στα 3”.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (3/3) στο ουδέτερο γήπεδο των Φαρσάλων, οι γυναίκες της Νίκης κέρδισαν με 3-1 σετ την Άθλεση Λάρισας.

Η Νίκη έπαιξε με πάθος από την αρχή του παιχνιδιού και κέρδισε το πρώτο σετ με 25-21. Στο δεύτερο σετ, ωστόσο, η ομάδας της Νίκης έμεινε πίσω στο σκορ και μολονότι προσπάθησε για την ανατροπή, τελικά, έχασε στις λεπτομέρειες με 23-25.

Στη συνέχεια η ομάδα βρήκε καλή ψυχολογία και πήρε, δύσκολα, το τρίτο σετ με 26-24. Το τέταρτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η Άθλεση έμεινε από ψυχικά αποθέματα και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Νίκης Βόλου χάνοντας το σετ με 25-15 και εν τέλει και το παιχνίδι με 3-1 σετ.

Απομένει ακόμα ένα παιχνίδι το επόμενο Σάββατο με τον Δαφνησιακό στο ουδέτερο της Λαμίας, για να προκριθεί στην επόμενη φάση των μπαράζ ανόδου.

Τα σετ: 25-21,23-25,26-24,25-15

Για τη Νίκη Βόλου (Σ. Μπουμπούκη) αγωνίστηκαν οι: Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Κονιστή, Μπένου, Σύρου, Νικολούλη, Χαλκιά, Στεργιόπουλου, Δόλγυρα, Μερκονιάν, Βαΐτση και Θεοχάρη.

Το πρωί της Κυριακής 4 Μαρτίου, οι παγκορασίδες β΄ της Νίκης Βόλου κέρδισαν με 3-0 σετ τις αντίστοιχες του Γ.Σ. Βόλου για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων β’ της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Τέλος το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 4 το απόγευμα, οι κορασίδες Α’ της Νίκης Βόλου κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ τις αντίστοιχες του Αμπελώνα Λάρισας.

Τα σετ: 25-15, 25-21, 25-14

Για τη Νίκη Βόλου (Χρ. Γαλαζούλας) αγωνίστηκαν οι: Μαντζαβίνου, Μπέτα, Δώσσα, Δημητριάδη, Στεργιόπουλου, Γαϊτάνη, Μέλλιου, Καρατάσιου, Τρίχα, Κλαδάκη Σταφυλαράκη και Βαταμίδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.